Brak mi je bio u krizi! Boban Rajović je želeo da se povuče sa estrade, a ranije je taksirao

23.01.2022

10:10

0

Pevač je osim svojoj profesiji, posvećen i karijeri njegovog sina

Brak mi je bio u krizi! Boban Rajović je želeo da se povuče sa estrade, a ranije je taksirao
Boban Rajović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Boban Rajović jedan je od onih pevača koji se pojavljuju u javnosti samo kada imaju za to i povoda. Sada je manje zastupljen na javnoj sceni, jer kako kaže, vodi paralelno dve karijere. Rajović je nebrojeno puta istakao da mu je jedna pesma promenila život, a za to je zahvalan Marini Tucaković. 

On ne krije i da je pomišljao da kaže „zbogom“ estradi i zaboravi svoju profesiju, a osim toga, priznao je i da mu je zbog ogromne popularnosti brak bio u krizi.

- Sada vodim dve karijere, karijeru svog sina koji igra fudbal i svoju. Dok sam vozio taksi u Danskoj, mislio sam da je to najgora profesija, ali onda sam zakoračio na estradu i rekao sebi: „Ijao, ne daj bože!“

24sedam/Goran Sivački
Boban Rajović

Priznaje da mu nedostaje Marina Tucaković, koja je zaslužna za uspeh koji je postigao.

- Jako, to ne mogu da opišem. Marina je taj tekst za pesmu „Usne boje vina“ koji je meni promenio život mogla da sakrije i da ga da nekom drugom, ali ona je dala meni. Nije slučajno što sam se baš njoj obratio. Ja sam njoj večno zahvalan što mi je spasla i promenila život - kazao je Rajović za Alo.

24sedam/Goran Sivački
Boban Rajović

Boban ističe da se suočio sa mnogo uspona i padova, kao i da je pomišljao da se povuče sa javne scene.

- Hteo sam više puta da se povučem, da me nema nigde, ni u medijima, ni na nastupima, ali očigledno je trebalo da ostanem i da istrpim razne udarce. Kada sam doživeo ogromnu popularnost, to je poljuljalo moj brak, ali sada je naša zajednica utemeljena i učvršćena. Mislim da se nikada više nismo voleli i slagali kao sada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike