Da mogu, opet bih pustio određene ljude da me prevare! Boban Rajović otvorio dušu: Ni za čim ne žalim! (FOTO)

26.12.2021

19:01

0

Pevač je 50. proslavio zajedno sa suprugom i decom. Porodica ga čini najsrećnijim

Da mogu, opet bih pustio određene ljude da me prevare! Boban Rajović otvorio dušu: Ni za čim ne žalim! (FOTO)
ATAImages/

Pevač Boban Rajović mnogima je izmamio osmeh na lice fotografišući se sa suprugom Draganom, kao i naslednicima Ivanom, Anđelom i Andrijom. Povod za slavje su i te kako imali - njegov 50. rođendan, a on je tim povodom i otvorio dušu pa naglasio kako ne žali ni za čim i samo nastavlja hrabro dalje.

„Kada bih vratio život unazad, radio bih sve isto!"

- Dokle god godine ne brojiš, nije kasno za nove početke. Srećan meni ovaj rođendan! Verujte mi, isti je kao onaj pre 20 i 10 godina. Sve to ide iz glave, šta želiš i ne želiš. Ne možeš jedino sudbinu pobediti, ali ako radiš ono što želiš, onda nema razloga za kajanje. Sam si izabrao. Zato, kada bih vratio život unazad, radio bih sve isto. Bio bih možda još malo luđi! Opet bih pustio određene ljude da me prevare, jer to je nekada jedini način da prođeš dalje. A ti ljudi koji misle da su me prevarili, ne znaju da su oni prevareni, jer sam ja dobio to što želim. Uvek - pisao je Boban.

„Protiv toga se ne može..."

- Svi oni koji su mi nešto pomogli kroz život nemaju razloga da se kaju, jer znam da ću vratiti i više nego što treba, prije ili kasnije. Sve dok verujete u sebe i u ono što radite, sve dok to radite časno i pošteno, ne sekirajte se. Može samo jedna prepreka da bude u životu, a to je sudbina i to je Bog. Protiv toga se ne može. Ali, zato, dok si tu, na ovozemaljskom svetu, radi, veruj, ne laži, ne varaj, praštaj i uživaj u svakom datom momentu, jer vreme vratiti ne možeš. Ja godine ne brojim, ali osećam da je vreme za novo poglavlje u životu i za neke druge stvari. Ne žalim ni za jednom sekundom što sam do sada radio - tvrdi on.

„Kada sve ovo sagledam, shvatim da sam u stvari mnogo bogat čovek"

- Bogatstvo nije u novcu, definitivno. Bogatstvo je u vremenu u kom si živio i na koji način si živio. Bogatstvo je u trenucima provedenim sa ljudima koje voliš, u putovanjima, u iskušenjima, u izazovima, u porodici. U životu bukvalno možeš sve, samo ako to zaista želiš. Kada sve ovo sagledam shvatim da sam u stvari mnogo bogat čovek. Neka vam najveća ulaganja budu u porodicu i prijatelje. Neka je meni srećan rođendan, a svima vama koji čitate želim da se nadograđujete i nadam se da možete da izvučete neku pouku iz ovoga, a ja odoh dalje da stvaram verujem i volim i praštam - zaključio je Rajović.

 

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti