Za 29 godina braka supruga mu samo 10 puta rekla da ga voli?! Boban Rajović otkrio za čime čezne

12.01.2022

19:09

0

Pevač sa ženom Draganom ima dve ćerke i sina

Za 29 godina braka supruga mu samo 10 puta rekla da ga voli?! Boban Rajović otkrio za čime čezne
Boban Rajović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevač Boban Rajović i njegova nežnija polovina Dragana Rajović, u skladnoj bračnoj zajednici su gotovo tri decenije. Ipak, on ne krije zbog čega često žali.

Kako je objasnio, za 29 godina braka, supruga mu je tek samo nekoliko puta rekla da ga voli, što mu ponekad teško pada. 

 

 

- Iz moje žene je mnogo teško izvući izjavu ljubavi, a za 29 godina braka mogu na dve ruke da izbrojim koliko mi je puta rekla da me voli. Ali to znači da me ne voli, nego što je takva, jednostavno je žena takvog nekog stava i onda se zaželim toga. Kada mi pošalje da me voli to me baš baš obraduje. Hiljadu puta sam joj poslao poruku da je volim, a odgovori budu: „Šta si sada skrivio” ili 'Dobro, dobro', a nekada čak mi odgovori: „Šta me smaraš”,  otkrio je Boban i priznao da uživa u izjavama ljubavi i na njih brzo pada, naravno, kada su od strane njegove supruge.

24sedam/Goran Sivački
Boban Rajović

 

Rajović je ponosni otac dve ćerke, koje su odlučile da ne budu deo javnog sveta, kao njihov tata. Zbog posla, često su i razdvojeni, a pevač priznaje da mu često nedostaje po neki izliv nežnosti i od njegovih mezimica.

- Nekada mi zafali da mi neka od ćerki napišu da me vole jer ja onda dobijem još više snage. Naravno da znam da me vole najviše, ali nekada sam umoran i besan, usamljen,  a takva poruka mnogo znači. Ali najbitnije da su one ponosne na mene i hvala im na tome - ispričao je Rajović za „Grand news”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike