Poznat uzrok smrti Mita Loufa

21.01.2022

13:44

0

Autor: Marija Mitić

Muzičar i glumac rođen kao Marvin Li Adej preminuo je 20. januara, dok je pored njega bila njegova supruga Debora.

Poznat uzrok smrti Mita Loufa
marvin li adej profimedia-0655056687 - Copyright Profimedia

Američki pevač i glumac Mit Louf, poznat po hitu "I Would Do Anything for Love (But I Wont Do That)", preminuo je juče u 74. godini.

Kako sada prenose tamošnji mediji, utvrđen je i uzrok smrti pevača, a najverovatnije je u pitanju koronavirus.

Izvori TMZ-a navode da je Mit Louf trebalo ove nedelje da prisustvuje poslovnoj večeri za rijaliti TV emisiju u kojoj je učestvovao, ali da je otkazao nakon što se 'teško razboleo' od koronavirusa. Nije poznato da li je pevač vakcinisan, kao ni da li je ovaj virus bio glavni uzrok smrti.

 

 

Mit Louf muzičku karijeru počeo je 1968. godine. Najpoznatiji je po albumima trilogije "Bat out of Hell".

Bio je poznat po širokom rasponu glasa, ali i teatralnim koncertima i video spotovima, dok u jednom od njih glavnu ulogu ima Anđelina Džoli.

Njegov najveći hit je pesma “I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)”, nastala 1993. godine, a objavljena je na njegovom šestom albumu, “Bat Out of Hell II: Back Into Hell”.

Osim muzičke karijere, bavio se i glumom. Ostvario je više desetina uloga na filmu i televiziji, a verovatno najpoznatija mu je iz legendarnog filma "Borilački klub" (Fight Club), u kome je tumačio lik Roberta "Boba" Poulsena.

Inače, pevač nije mogao da se pohvali sjajnim zdravstvenim stanjem, a pre par godina se čak onesvestio na bini tokom koncerta.

Među onima koji su danas odali počast Meat Loufu bili su pevačica Šer, koja je rekla da se 'ludo zabavljala' ​​dok je radila sa njim, kao i kompozitor Endrju Lojd Veber koji je rekao da će 'nebeski svodovi zvoniti stenom'. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike