Otkriven uzrok smrti ćerke Krisa Dotrija: „Odmalena je imala psihičkih problema, s vremenom je bilo samo gore..."

21.01.2022

07:00

0

Hana Prajs (25) pre dva meseca pronađena mrtva u svom domu u Tenesiju

Otkriven uzrok smrti ćerke Krisa Dotrija: „Odmalena je imala psihičkih problema, s vremenom je bilo samo gore..."
Kris Dotri Profimedia - Copyright Profimedia

Dijana i Kris Dotri rešili su da se oglase i podele s javnošću potresne detalje smrti ćerke Hane Prajs. Pastorka poznatog muzičara (25) pre dva meseca pronađena je mrtva u svom domu u Tenesiju, a ožalošćeni roditelji u saopštenju za strane medije sada navode kako je ona 12. novembra podigla ruku na sebe.

- Odmalena, Hana je imala psihičkih problema. Odlazila je na terapije i vraćala se kući gotovo redovno. Kako je vreme prolazilo i što je bila starija, stvari su, međutim, postajale sve gore i često bi skretala s puta. Okrenula se drogama, ali i nesrećnim vezama, u kojim je bilo i nasilja - počela je porodica.

Drama

- Svega nekoliko meseci otkako je ostala bez biološkog oca, koji se ubio, Hana je bila žrtva jednog zločina i bila je upucana u lice. Učinili smo sve da joj budemo najveća podrška, pružili smo joj pomoć koja joj je bila najpotrebnija ne bi li se oporavila kako treba i ponovo vratila na dobar put. Nedavno smo uspeli i da joj obezbedimo pomoć mnogo bliže kući - nastavili su oni.

Hana se, navodi se dalje, tokom jutra kobnog 12. novembra požalila na to kako se plaši za svoj život. Dotrijevi naglašavaju, prenosi „E!News", da je i policija reagovala, kako bi se ustanovilo u kakvom je stanju. Devojka je ostavljena kod kuće posle posete nadležnih, pod pretpostavkom da je sve u najboljem redu.

Kasnije tog dana, međutim, dečko ju je pronašao obešenu. Pozvao je i policiju, a hitna pomoć ju je na licu mesta proglasila mrtvom.

Kris Dotri Profimedia
 

- Sada piše i zvanično da je samoubistvo bilo u pitanju. Temeljno se radilo na slučaju. Obesila se i bila pod dejstvom narkotika.

Slomljen

Kada je preminula, Kris je bio skrhan bolom. Tužnu vest je s javnošću podelio putem društvene mreže Instagram 13. novembra, objašnjavajući teška srca udarac koji je pretrpela njihova porodica.

- Majka mi je nedavno umrla od raka. Imao sam priliku da se oprostim od nje i prihvatim tugu, patim... Ali takve prilike nije bilo s našom divnom Hanom. Veliki gubitak. Hana, volim te. Nedostaješ mi. Kad bih samo mogao da te zagrlim. Ovo mnogo boli - poručio je bio, između ostalog, on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike