Sin Voje Brajovića staje na ludi kamen: Vukota otkrio čime ga je verenica osvojila

19.01.2022

22:03

0

Kako tvrdi, po mnogim stvarima su veoma slični

Sin Voje Brajovića staje na ludi kamen: Vukota otkrio čime ga je verenica osvojila
131255_otadzbina-premijera-03032016-0009-scaled_orig (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Instagram/vukotabrajovic

Vukota Brajović, sin doajena našeg glumišta Voje Brajovića, već dugi niz godina je u vezi sa svojom izabranicom, a sada je prvi put otkrio kako ju je osvojio, ali i ona njega, te progovorio o planovima za venčanje.

Kako ističe, nikada nije posmatarao sebe kao zavodnika, iako ga krasi lep izgled.

- Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj ko se dopada ženama ili onaj ko se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti - kaže Vukota, pa dodaje:

- S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip-junaka – večiti verenici. Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini.

On je otkrio i čime se ona bavi, te kako provode zajedničko vreme, ali i čime ga je osvojila i zadržala kraj sebe.

- Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine - ispričao je Vukota za "Story", pa dodao:

- Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni. A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike