Duško Tošić danas slavi rođendan! Sada ne sme da priđe Karleuši, a prošle godine su ga proslavili u ljubavi (FOTO)

19.01.2022

10:50

0

Autor: Marija Mitić

Kako je dobio zabranu prilaska supruzi, izvesno je da ovaj važan datum fudbaler prvi put neće proslaviti u krugu porodice

Duško Tošić danas slavi rođendan! Sada ne sme da priđe Karleuši, a prošle godine su ga proslavili u ljubavi (FOTO)
tosic karleusa 5 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, danas puni 37 godina. Međutim, kako stoje stvari, on ovog puta neće proslaviti rođendan u krugu porodice, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Zbog zabrane prilaska pevačici koju mu je sud odredio nakon što ga je prijavila da je fizički nasrnuo na nju u njihovom porodičnom domu, na Božić 7. januara, Duško i Jelena su rastavljeni, a u javnosti se svakako sve češće postavlja pitanje da li je njihovom braku došao kraj.

M.M./ATAImages
Jelena Karleuša se još nije oglasila o slučaju

Fudbaler je na svom Instagram profilu objavio brojne čestitke koje su mu pristigle, ali ne i od Jelene, s kojom odavno nije prijatelj na ovoj društvenoj mreži.

Tako je sasvim sigurno da supružnici neće proslaviti zajedno ovaj dan, kao što je to bio slučaj prošle godine na gala žurci u jednom beogradskom restoranu, na kome su bile i Tošićeva majka Nikoleta i Karleušina tetka Danijela.

Tada se muzika orila do duboko u noć, a Jelena i Duško su, čini se, srećni plesali čitavo veče, a kasnije snimke sa žurke okačili na društvene mreže.

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay
Ne sme da joj priđe - Duško Tošić i Jelena Karleuša

Kako su oboje privrženi ćerkama Atini i Niki, najverovatnije je da će Duško ovaj dan provesti samo sa decom.

Podsetimo, policija je posetila dom bračnog para na Dedinju 7. januara, a zatim je Tošić u policijskoj stanici dao izjavu povodom Jelenine prijave po kojoj je navodno bio nasilan. Njemu je određena zabrana prilaska pevačici od 48 sati, a zatim je Prvi osnovni sud u Beogradu produžio na 30 dana.

U njihov slučaj uključio se i Centar za socijalni rad, a kako su ranije rekli iz Autonomnog ženskog centra za 24sedam fudbaleru može biti određena kazna i bez Jelenine izjave.

- Posle svake prijave nasilja policija je dužna da obavesti Centar za socijalni rad, a službenik u policiji koji je bio na uviđaju procenjuje da li će da traži da se izrekne hitna mera. Centar za socijalni rad ima važnu ulogu i on radi po nalogu tužilaštva. Ova ustanova procenjuje sve uslove, a osvrće se i na psihično, ne samo na fizičko nasilje - rekla je Vanja Macanović iz ove ustanove. 

Ona kaže i da 15 dana nakon prijave nasilja zasedaju i radne grupe kojima predsedava tužilac, a čine ih pripadnici policije i Centra za socijalni rad gde se odlučuju dalje mere koje će se preduzimati.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Centar za socijalni rad izlazi na teren, ali to je od slučaja do slučaja. Kada su u pitanju maloletna deca i kada se uradi procena okruženja u kojem živi porodica, tada može o tome da se razgovara - rekla nam je ranije Macanović.

Nakon okršaja koji je imao sa suprugom, Duško se branio napisavši na Instagramu:

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da budu vezani isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - napisao je on, pa nastavio:

Instagram printscreen/duskotosic
Duško Tošić, objava na Instagramu

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike