Rat se nastavlja! Posle Karleušinog oglašavanja, Ceca joj odbrusila: Ne moram ništa da joj platim!

12.01.2022

21:12

0

Prema saopštenju, Svetlana je podnela tužbu koja je usvojena i ne mora da snosi troškove

Rat se nastavlja! Posle Karleušinog oglašavanja, Ceca joj odbrusila: Ne moram ništa da joj platim!
ceca karleusa - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša, danas je na svom Instagram nalogu objavila da je sud odbio tužbu Svetlane Ražnatović u sporu koji je vođen protiv nje.

Prema onome što je Karleuša objavila, Ražnatovićka je izgubila na sudu i u obavezi je da joj plati troškove, a po svemu sudeći postoji i druga strana priče. Naime, posle oglašavanja JK, reagovao je i Cecin advokat saopštenjem. 

- Svetlana Ražnatović ne mora da plati troškove i njena tužba u ovom postupku je usvojena. Nisu tačne informacije koje je objavila Jelena Karleuša. Ražnatović je podnela tužbu i usvojen je tužbeni zahtev protiv novina za šta je i tužila - navodi se između ostalog u saopštenju pevačice, piše Kurir.

ATA Images/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

U saopštenju se još navodi da je Ceca podnela žalbu protiv ove presude u delu koji se odnosi na Karleušu, a da će za ostale informacije sačekati završetak ovog postupka kada će se videti ko je u pravu. 

Podsetimo, Jelena je objavila delove presude u sudskom procesu sa Cecom uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog postupka.

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište. Ipak, ovo je pravna država - napisala je Karleuša, pa dodala da je Cecina tužba odbijena:

- Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak „Još jedna pobeda”.

 

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike