Majka Duška Tošića brani sina: On Jelenu nije udario

12.01.2022

21:35

0

Nikoleta ističe da je upoznata sa situacijom koja se dešava njenoj porodici i ističe da njen sin tako nešto nikada ne bi uradio

Majka Duška Tošića brani sina: On Jelenu nije udario
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Majka bivšeg fudbalera Duška Tošića, Nikoleta Tošić, dala je svoj sud o ponašanju sina kog je Jelena Karleuša prijavila za porodično nasilje 7. januara.

Prema njenim rečima, upućena je u celu situaciju i tvrdi da nije tačno da je njen naslednik udario pevačicu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić, Jelena Karleuša

- Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - rekla je Nikoleta za Srpski telegraf, pa kaže da ni sama ne bi znala kako bi se postavila da se našla u sličnoj situaciji.  

- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije - kazala je ona. 

ATAImages/Antonio Ahel
Duško Tošić

Podsetimo, Karleuša je prijavila Tošića za nasilje u porodici. Prema pisanjima medija, bivši fudbaler je ošamario pevačicu zbog čega je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, a osim njega, saslušana je i Jelenina tetka Danijela i brat Marko. 

Posle saslušanja, doneta je hitna mera zabrane prilaska u roku od 48 sati, a ovu odluku je Prvi osnovni sud produžio za još 30 dana. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Duško Tošić

Tošić je prilikom davanja izjave negirao da je nasrnuo na suprugu, a potom se oglasio i putem društvene mreže Instagram. 

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene - napisao je Duško na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike