Prsti joj kao grisine! Kloi Kardašijan preterala u Fotošopu (FOTO)

18.01.2022

11:35

0

Neki smatraju da nema potrebe za preteranim uređivanjem fotografija jer izgleda kao plastična lutka

Prsti joj kao grisine! Kloi Kardašijan preterala u Fotošopu (FOTO)
profimedia-0415054757 - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda i model Kloi Kardašijan izbegava da se pojavljuje u javnosti posle javnog priznanja košarkaša Tristana Tompsona da ju je varao. Svoje probleme očigledno pokušava da prikriva novim fotografijama, na kojima je sebe sređivala u Fotošopu.

Iako je imala nameru da izgleda lepo, čini se da se previše zaigrala zbog čega se našla na meti kritika. Kardašijanka je na Instagramu objavila slike na kojima pozira u beloj haljini, a svoj stajlin je upotpunila braon čizmama sa visokom štiklom. 

 

 

Iako je fotografija prikupila više od dva miliona lajkova, mišljenja mnogih nisu bila pozitivna. U komentarima pišu da je preterala s uređivanjem fotografija jer su joj prsti na rukama jako dugi, te da je i te kako ispeglala lice. Neki smatraju da nema potrebe za tom količninom Fotošopa jer izgleda kao plastična lutka.

- „Potrebne su dve sekunde da se shvati koliki je ovo Fotošop“, „Šta ti je s prstima?“, „Ruka ti je tako duga", „Imaš najduže prste koje sam ikad video“, „Ženo, prestani da se unakažavaš“, Zaboravi na te prste! Ona uređuje svaku fotografiju koju objavi! Vi to do sada niste znali? Hajde, ova porodica je lažna - bili su samo neki od komentara.

Profimedia
Kloi Kardašijan

Iako su mnogi mišljenja da je Kardašijanka radila brojne estetske zahvate, ona ih je demantovala te je u šou programu „U korak sa Kardašijanovima" otkrila šta je operisala:

- Svi govore: „O moj bože, kao da je išla na transplantaciju lica“, ali ja sam imala samo jednu operaciju, operaciju nosa - rekla je Kloi tada i dodala da je ubrizgavala injekcije u lice, ali da je loše reagovala na botoks, pa to ne koristi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike