Muž uhvatio Tamaru Grujić u krevetu sa drugim muškarcem! Ona šokirana: Osedela sam

18.01.2022

10:54

4

Ona često mesečari, a ovo je jedna od priča zbog koje je bila u potpunom haosu

Muž uhvatio Tamaru Grujić u krevetu sa drugim muškarcem! Ona šokirana: Osedela sam
Tamara Grujić,Printscreen/Youtube, Pirotske Vesti

Voditeljka popularnog serijala „Radna akcija” Tamara Grujić prisetila se veoma neobičnog iskustva kada je tokom snimanja jedne emisije kada je završila u sobi svog kolege dok je mesečarila. 

- Pre nekoliko meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim - započela je priču Tamara.

Printscreen/RTS
Tamara Grujić

- U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: „Gde je Tamara, je l’ kod tebe”, a ovaj kaže: „Ne.” Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: „Nema veze ona se uvek vrati”, ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

- Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?”, kažem: „Ja otišla kod Brane”, a Brana priča sledeću priču.

ATAImages/ M. M.
Tamara Grujić

- Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Ispostavilo se da voditeljka „Radne akcije” mesečari, još od malena.

- Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je ćerka Lenka to nasledila od mene - rekla voditeljka. 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi