Zajedničkim snagama do cilja! Ovako izgleda suprug Tamare Grujić sa kojim ima ćerku Lenku (FOTO)

19.04.2021

10:36 >> 13:19

0

Autor: D. Božović

Novinarka i njen emotivni partner rade zajedno na realizaciji projekta Sa Tamarom u akciji

Zajedničkim snagama do cilja! Ovako izgleda suprug Tamare Grujić sa kojim ima ćerku Lenku (FOTO)
Copyright M. M./ATAImages

Tamara Grujić, novinarka emisije „Sa Tamarom u akciji“, našla se u središtu interesovanja zbog privođenja na teritoriji Kosova i Metohije kada je bila na radnom zadatku. Ova vest je zaintrigirala javnost, a malo ko zna da je voditeljki pomenutog serijala veliki oslonac i podrška u tom momentu njen suprug Vuk Đoković, koji je inače izvršni producent popularnog televizijskog formata.

– Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije – rekla je novinarka tom prilikom za medije.

Tamar i njen suprug Vuk Đoković udružili su snage, te zajedno rade na realizaciji popularnog projekta „Sa Tamarom u akciji“. Poznato je da su Grujićka i njen emotivni partner iznajmili su kamp prikolicu kojom često putuju na razne lokacije sprovodeći nove humanitarjne akcije zajedno sa naslednicom Lenkom. U nastavku možete pogledati kako ovaj par izgleda.

Printscreen Facebook/Vuk Djokovic

– U slučaju našeg zajedničkog posla odlučili su zajednički interes i profesija. Ja sam radila na televiziji, moj suprug na filmu. On je diplomirao produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu, koju sam ja upisala i sada sam na trećoj godini. Nama se sudbinski desilo da smo se prvo upoznali i počeli da živimo zajedno, a onda i stupili u brak radeći poslove ispred i iza kamere. Kada se pružila mogućnost da radimo zajedno, spojili smo lepo i korisno.

Grujićka ističe, da iako su ona i suprug karakterno različiti, njih dvoje odlično funkcionišu i dopunjavaju se.

– Brak između nas bio bi neodrživ da sam ja na terenu devet meseci, a on na drugim projektima. Mi zapravo radimo i živimo zajedno. S druge strane, bez obzira na to što imamo ista profesionalna interesovanja, karakterno smo potpuno različiti. Ja sam plahovita, on je veoma smiren tip, pravi producent. Ja sam ispred kamere, uvek tražim više, uvek želim više, tražim pomoć, novac, podršku, ljudi reaguju na mene, a on radi ono za šta ja nemam vremena, a podjednako je važno – rekla je Tamara ranije za medije.

Printscreen Facebook/Vuk Djokovic

Tamara i njen suprug su želeli da se ostvare u ulozi roditelja, što im se i ostvarilo. Dobili su ćerku Lenku na koju su ponosni. Lenka danas ima dve godine, a prvi rođendan je proslavila sa ekipom mamine emisije.

– Lenka je imala ukupno tri torte, tri svećice, dva vatrometa i tri puta su joj pevali rođendansku pesmu. Od prvog rođendana po principu „Ivkove slave“, mala srećnica – pričala je tada Tamara Grujić prošle godine za „Hello“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike