Besan i ozlojeđen! Aca Lukas revoltiran Novakovom deportacijom: Australijo, gorela dabogda!

16.01.2022

21:11

7

Autor: Marija Mitić

Pevač je najstrože osudio ponašanje australijskih vlasti i medija prema teniskom asu

Besan i ozlojeđen! Aca Lukas revoltiran Novakovom deportacijom: Australijo, gorela dabogda!
lukas - Copyright ATAImages/ A.A.

Aca Lukas, kao i ostatak Srbije, sa besom je dočekao odluku australijskih vlasti o deportaciji najboljeg tenisera i sportiste sveta - Novaka Đokovića.

Pevač je u opširnoj izjavi iskazao svoj bes i najstrože osudio ponašanje australijskih vlasti i medija prema Novaku Đokoviću. Njegovu izjavu prenosimo vam u celosti.

- A šta se može očekivati od ljudi koji su nastali od zlih očeva i još gorih majki? Najgori engleski šljam, osuđenici za najgora dela, svi su prebačeni tamo, odakle im bežanja nije bilo. Da ne pričam ono što svi znaju... Oduzeli su zemlju Aboridžinima i od njih napravili ljude koji danas tamo imaju lošiji tretman od kengura. Neka me posle ovoga napadaju, ja sam morao ovo da izbacim oz sebe! A sve cu argumentovati, lagano!

Vratili su Đokovica posle namernog maltretiranja, a mogli su da ga spreče i da uđe u avion za Australiju, jer su znali tačno šta on ima od dokumentacije! Ali ne! Ti neandertalci i ološ Britanski je namerno hteo da se iživljava nad najvećim sportistom na svetu, koji je ikona ovog turnira, i kako stvari stoje, nikada ga niko neće osvojiti devet puta, jer čisto sumnjam da će se još dva do tri puta odigrati u ovoj zemlji varvara i rasista. 

24sedam/Goran Sivački
Aca Lukas

Ovo što su uradili, tačnije, način na koji su ovo uradili, je ništa drugo nego varvarsko rasističko iživljavanje, ako si od dva načina da Đokovica ne primiš u zemlju izabrao ovaj, a ne elegantni i normalni način da ga ne pustiš da poleti prema tvojoj zemlji! Da vidim ko će ovo da demantuje i kaže da ovo nije kasno ko dan!

A sad slag na tortu! Kada su najboljeg sportistu na svetu ovi divljaci izbacili, javljaju se još gori divljaci, moroni, retardi , nosioci medija, koji umesto da su se gospodinu Đokoviću obratili bar rečima "Gospodine šampione, žao nam je što nismo mogli da vas pustimo jer, ne ispunjavate trenutno uslove za boravak u našoj zemlji. Nama je jako žao što je to tako, jer osim što je bez vas naš ponos i dika postao turnir vrednosti ATP 250, mi ne možemo da zaboravimo da ste vi jedan od najvećih pojedinačnih donatora našoj zemlji kada je ista gorela skoro cela!"

MN Press
Novak Đoković

Ovi neandertalci i kreteni mu se u skoro svim medijima obraćaju rečima "Novače, a sada od*ebi odavde!". I bezočno ga vređaju! Da li neko o ovakvim ljudima može da kaže nešto osim da su to najgori ološi na planeti, što je i potpuno logično, obzirom da u njihovoj zemlji postoji vic: Kada Englez kaže Australijancu da mu je žao, ali da bi taj Australijanac danas bio Englez da mu deda nije bio ubica! 

Koga oni imaju u bilo čemu vrhunskom, u svetskim razmerama? Je*eš zemlju koja je najpoznatija po kengurima! 

Teniseri... Pa ako izuzmemo period kada se tenis igrao kao danas badminton, imali su Pet Keša, Lejtona Hjuita i Nika Kirjosa. Ja se sećam sve trojice i šta možemo da kažemo o najistaknutijim teniserima Australije?

Pa evo, ne može da se odredi... Pored solidnog igranja, ne može da se izmeri koji je veći prostak, nevaspitanko, ili neandertalac od njih! Da li ima neko ko može da kaže dasam nešto pogrešio? Nema!

24sedam/Goran Sivački
Aca Lukas

Doduše, imaju i nešto vrhunskih plivača, ali to je sasvim logično, pošto svako ko uđe u okean u bilo kom delu ove "predivne zemlje" može da se spasi samo ako nauči da pliva brže od ajkule!

Nažalost, bio sam više puta u toj zemlji, a ko god je bio može samo da vam priča o izuzetnoj negostoljubivosti, o ljudima koji su drski i nevaspitani, o ljudima koji za vikend po lokalima povraćaju jedni po drugima, o nebrojenim tučama u njihovim lokalima... I oni pričaju da hoće da sačuvaju zdravlje svoje nacije tako što će Đokovića da izbace sa turnira? Pa nacija koja je već tako bolesna, i nezdrava, od pamtiveka, obmanjuje se da je jedna koronica u odnosu na njihovu kolektivnu bolest nešto najopasnije! Pa korona je za njih zdravlje, kad uporedite sve njihove mentalne poremećaje! Koliko su nažalost neizlečivi... Šta drugo nego da svako ko upozna stanje u ovoj priči u širokom luku zaobiđe ovu rupu zemljine kugle! 

Sad udrite po meni, samo ako mogu argumenti! 

Australijo, gorela dabogda - zaključuje Lukas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike