Gde je pevač koji je očarao glasom: Pobedio u "Zvezdama Granda", predviđali su mu uspeh, a onda je nestao sa scene

15.01.2022

22:39

0

Autor: Marija Mitić

Darko Martinović se idalje bavi muzikom, ali izgleda da mu više prija da bude daleko od budnog oka kamere

Gde je pevač koji je očarao glasom: Pobedio u "Zvezdama Granda", predviđali su mu uspeh, a onda je nestao sa scene
darko - Copyright Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Pevač Darko Martinović koji je pobedio u šestoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" gotovo je nestao sa scene, iako su mu mnogi predviđali blistavu karijeru.

Nakon što je ostvario svoj san i odneo pobedu u popularnom takmičenju, Darko Martinović je snimio album prvenac, koji je dobio na poklon od produkcije. Pevač je tokom takmičenja upamćen po raskošnom glasu, ali, nažalost i po tome što je slep. O svom hendikepu Darko je bez zadrške za medije govorio u više navrata. 

 

 

- Mnogi misle da sam potpuno slep, ali vidim otprilike pet odsto.Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Deca su umela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema - rekao je svojevremeno pevač koji uprkos ovom hendikepu odlično vozi bicikl i igra košarku.

Ono što je malo poznato jeste da je Darko kao veoma mlad doživeo porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz bolne trenutke.

 

 

- Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspem i kao pevač i kao čovek, a otac mi je umro pre četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje - ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju.

Darko je posle afirmisanja i pobede u "Zvezdama Granda" nastavio da se bavi muzikom, ali ga retko viđamo u medijima i na javnim događajima. Sudeći po tome, izgleda da pevaču više prija da bude daleko od budnog oka kamere. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike