Potresna priča ćerke Mikija Jevremovića! Živela je kao duh: Razorio je razvod, a onda i bolest! Sada opet ima dečka!

13.01.2022

20:45

0

Pre pet godina preminuo je legendarni pevač Miki Jevremović, na čiji je grob otišla i danas, a zatim otkrila za 24sedam sve o bivšem mužu, zdravstvenim mukama, zašto je sve patila...

Potresna priča ćerke Mikija Jevremovića! Živela je kao duh: Razorio je razvod, a onda i bolest! Sada opet ima dečka!
ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršilo pet godina od smrti legendarnog estradnog umetnika Mikija Jevremovića, a uspomene na njega i dalje čuva najpre njegova ćerka Jelena Jevremović koja je posetila grob i odnela buket žutih ruža, po čuvenoj pevačevoj numeri.

U iscrpnom interjvuu za 24sedam, Jelena nam govori o sećanju na svog oca, ali i svom privatnom životu o kome nije dugo pri;ala, teškom razvodu, brizi o dvoje dece, a na kraju i onom najlepšem - ljubavi.

- Meni se ništa nije promenilo od dana kada je tata preminuo. Dok je bio živ nisam razmišljala da će mi biti ovoliko teško, ja važim za jednu snažnu ženu bez obzira na to što sam ja veliki emotivac. Kada stanem ispred njegovog groba, to je više momenat blagostanja nego tuge.

Često ja odem do groblja i kupujem na nedeljnom nivou žute ruže zbog njegove pesme jer je to bila naša interna priča - priča ona i dodaje o čemu misli kada se nađe ispred očevog groba: 

- Dok stojim i gledam onaj nadgrobni spomenik, pomislim: „Bože, šta ostane iza čoveka?” Eto, iza njega je ostalo više od 1.000 pesama i ja sam blagoslovena što makar u svakoj situaciji mogu da čujem njegov glas. To je sjajna stvar, koliko god da mi je teško, ja imam dnevnu dozu tatinih pesama.

Instagram printscreen/jevremoviceva
Peta godišnjica od smrti Mikija Jevremovića

- Ne prođe nijedan dan da ne oduslušam nešto od njega. To me blisko povezuje sa njim, osećam njegovu prisutnost, bez obzira da li sam na groblju ili nisam, bez obzira da li je godišnjica ili neki drugi praznik.

Ta praznina je svakako prisutna i nikada neće proći. Iako nije među nama, ja osećam da je on tu, jer mi smo imali neverovatnu konekciju. Sve što sam danas, ja dugujem svom ocu.

Jevremovićeva kaže da svojim sinovima priča o dedi i uči ih pravim vrednostima. 

- Svakodnevno se prisećamo nekih situacija. Iako su oni bili mali kad je moj tata preminuo, ali hoću da zadržim sećanje na njega. Često slušamo pesme i gledamo zajedničke fotografije.

Želim da znaju koliko je on bio prvenstveno veliki čovek i dobročinitelj, humanista, pored toga što je bio umetnik - govori ona, a na pitanje da li je neki od sinova nasledio talenat od dede, kaže: 

 

- Obojica su jako muzikalni. Mlađi sin Tadija, koji uopšte ne liči na mene, slika i prilika je mog bivšeg muža, dok je ovaj stariji isti ja. Tadija je pokazivao znake muzikalnosti još pre nego što je progovorio, kada je gugutao.

Iako je on jedan mali zvrk, upisaću ga u školu da svira neki instrument, ili makar na hor. Naravno, poštovaću sve dečje želje i potrebe. Stariji sin je zainteresovan za kompjutere.

Osim duboke istine o ocu, Jelena je ispričala sve o svojim boljkama, tužnoj životnoj priči, o kojoj ranije nije govorila. 

- Imala sam veoma težak period, koji je trajao godinama, dok nisam zalečila rane. Te 2017. godine sam bila više mrtva nego živa, to je bio period bolesti. Srećom, nijedna nije bila kobna, ali sve su to bile posledice stresa i svega što sam doživela.

Mogu da kažem da sam pre godinu dana stala na noge i duhovno i emotivno. Ranije nisam bila ni na zemlji ni na nebu, bukvalno sam bila duh koji hoda. Mislila sam da sam ostala bez identiteta, bilo mi je jako teško.

Težak život je, kaže, vodila prethodnih godina osim bez oca i bez supruga.

- Ostala sam bez očinske figure, a onda i bez muža koji je svojom greškom otrgnut i od mene i od dece te noći, 1. juna 2017. godine kada se više do dana-današnjeg nije vratio. Nedavno sam imala operaciju tumora na levoj dojci - priča Jelena sa knedlom u grlu i otkriva čime se bavi i od čega izdržava decu: 

- Nadam se da sam otplatila dug Bogu, ako sam i karmički morala, i ako sam grešila. Samo što na kolena nisam pala, mislila sam da mi je srce amputirano, da su mi kosti polomljene, osećala sam se veoma loše u protekle četiri godine. Sada je sve uredu.

 

 

Radim u državnoj firmi, u pitanju je mnogo lepa stvar, rad sa decom - organizacija festivala, manifestacija. Sa svojim prijateljem ulazim u posao. Imam još jednu privatnu firmu koja se bavi održavanjem čistoće u ustanovama, to je nešto što sam nedavno pokrenula.

Muzici se kaže, više neće vraćati.

- Ne vidim u tome sebe više. Muzika će biti moja ljubav, sa tim sa rođena, sa tim ću umreti. Konačno imam vremena za sebe, prijatelje, decu. Sa decom sam konstantno, trudim se da ulažem u njihovo obrazovanje, vaspitanje, da postanu danas-sutra dobri ljudi. To je najveći uspeh jedne majke.

Instagram printscreen/jevremoviceva
Jelena Jevremović

U moru problema, prolivenih suza, konačno se našao i neko u kome je našla podršku i oslonac. Njen momak. 

- Imam divnog partnera, mogu samo da kažem da nije javna ličnost i da je potpuno normalan momak koji je takođe razveden i ima dvoje dece iz prvog braka. Mi živimo u zajednici sa četvoro dece, nama je divno. Ta deca su se združila, zavolela, to je i bio uslov da mi uopšte uđemo u nešto.

Nisam znala da će mi se ovo desiti, umorila sam se od davanja, propadanja, pogrešnih izbora u životu. To je čovek koji je prvenstveno moj veliki prijatelj, koji se našao kao podstrek, kao vetar u leđa. U vrtlozima života smo se spojili. Najpre smo bili prijatelji, a onda se zavoleli na emotivnom nivou - kazala je Jevremovićeva, ali dodaje da ne planira drugi put da se udaje: 

Instagram printscreen/jevremoviceva
Jelena Jevremović

- Živimo u vanbračnoj zajednici, ne planiram da se udajem, više to nikada neću (to kažem u šali). Najvažnije nam je da su nam deca nasmejana. Roditelji od mog bivšeg muža su uvek uz nas.

Iako je tu ranije bilo negativne energije, vreme leči sve, bitno mi je da imaju učešća u životu moje dece, kad već ne mogu od oca direktno. Oni su tu da pričuvaju decu, kada sam ja imala operaciju, deca su bila dve nedelje kod njih.

Prethodnih godina je, kaže, živela kao duh, što zbog zdravstvenih, porodičnih, ali i privatnih problema, ali sve to je uspela da prebrodi uz novog partnera sa kojim je od pretprošle godine zajedno. 

Instagram printscreen/jevremoviceva
Jelena Jevremović

- Naša ljubav traje godinu i po dana, toliko i živimo zajedno. U pitanju je jedna zdrava veza, puna poverenja. Ovo je prvi put da ja sa nekim mogu da budem to što jesam. Da imam svoj biznis, prijatelje, zajedničko vreme, da me niko ne uslovljava. Stresove više ne mogu da podnesem, nije sve ovo lako. Razvedete se, pa ste majka dvoje dece, pa sudbina kakva me dočekala, pa mediji, treba naći čoveka koji će prihvatiti sav taj teret. Neću više bez reciprociteta da živim. 

Neminovno je bilo pitanje da li je u kontaktu sa bivšim suprugom, od kog se razvela 2017. godine, a njihov rastanak je bio i više nego turbulentan. 

Instagram printscreen/ jevremoviceva
Jelena Jevremović

- Ne bih da pričam o tome. To je veoma škakljiva, ali i teška tema za mene. Znam samo da je dobro. Deca su sa njim u kontaktu, ja nisam. Nikada ne bih razdvajala decu od oca, ni ružnu reč ne mogu da kažem o bivšem mužu.

Mi smo toliko toga divnog prošli zajedno i bez obzira na sve, volela bih da smo se razišli u normalnim okolnostima i da se ništa od ovoga nije desilo. Njima otac nedostaje mnogo, ali tu je i moj partner, koji je muškarac u kući, koji popriča sa dečacima o stvarima o kojima ja ne bih mogla.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti