Šampione moj, hvala ti za sve što si mi pružio! Sin Bobana Rajovića uputio ocu najlepšu rođendansku čestitku (FOTO)

25.12.2021

13:08

0

Mladi Andrija se zahvalio ocu na svim životnim lekcijama, a i svemu što su prošli zajedno

Šampione moj, hvala ti za sve što si mi pružio! Sin Bobana Rajovića uputio ocu najlepšu rođendansku čestitku (FOTO)
Boban Rajović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevač Boban Rajović danas, 25. decembra, proslavlja jubilarni 50. rođendan, a među brojnim čestitkama, ona koja zauzima posebno mesto jeste ona koju mu je uputio sin Andrija. 

Naime, mladi fudbaler je putem Instagrama uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija čestitao ocu rođendan i zahvalio mu se za sve što mu je pružio tokom svih godina.

Instagram printscreen/mladjani_rajovic
 

- Šampione moj, ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko te volim. Nikada nećeš razumeti koliko mi značiš u životu i koliko poštujem sve što si napravio. Najveća želja mi je, pre svega, da pokušam da postanem čovek kao što si ti, a zatim da te učinim ponosnim, da ti vratim za sve ove godine neizmerne podrške i ljubavi. Sve što sam želeo u životu si mi pružio, i kada si bio u mogućnosti i kada nisi. Nikada nećeš razumeti koliko sam ti zahvalan na tome. Svašta smo prošli zajedno, ali nikada nismo odustali, niti ćemo. Kako si mi ti uvek govorio: „Sad idemo do kraja”. I tako će i biti, idemo do kraja, pa šta nam Bog da. Hvala ti što si takav kakav jesi - napisao je mladi Rajović i poručio pevaču da ga voli. 

- Uvek sam sa ponosom govorio da si mi otac i tako će ostati do kraja mog života. Ko bi rekao da ti je već 50, imaš snage kao da ti je upola toliko, i dalje mi nije svejedno kad stanemo na traku jedan do drugog. (smeh) Srećan ti 50. rodjendan šampione moj dobri, volim te najviše na svetu! - poručio je Andrija svom ocu.

Bonus  video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike