„Ona je stoka namazana"! Đorđe David otkrio slabu tačku: To mi je najgore moguće kažnjavanje!

12.01.2022

20:51

0

Roker objašnjava da ćerka Staša i te kako oseća kad je on odsutan, a kako je dosta povukla na njega - nije mu lako kad reši da mu to „naplati"

„Ona je stoka namazana"! Đorđe David otkrio slabu tačku: To mi je najgore moguće kažnjavanje!
veselo_devojacko_vece_23122021_0020 - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Đorđe David, otkako se pridružio ekipi žirija „Zvezda Granda", izuzetno je posvećen mentor. Svoju ulogu u talent-šouu veoma ozbiljno shvata i zna kad je vreme za šalu, a kada ne.

- Trudim se da svim snagama odgovorim svim obavezama na sve strane i kada je u pitanju bend i šou program i teatar i naravno porodica, ali realno gledano porodica najviše trpi. Ja kada se nekog posla uhvatim, ja u to ulazim ili sto posto ili ne ulazim.

- Takav sam, kažu da je to vezano i za horoskopski znak, ali ja mislim da je u pitanju i vaspitavanje od strane majke kada smo mi muškarci u pitanju i ona je bila ozbiljan vojnik u svom poslu i uvek mi je govorila: „Ako nisi spreman da izdržiš sva pravila cirkusa u koji hoćeš da uđeš nemoj ni da ulaziš"- ispričao je Đorđe, piše „Grand onlajn".

Đorđe David Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
 

Sa druge strane, njegova ćerka Staša, kao i svako dete, oseća njegovo odsustvo, a kako je povukla na njega i te kako zna kako da ga „kazni" za to.

- Moja ćerka je jedna stoka namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana sledi ignorisanje što mene najviše na svetu boli, a u stvari krajičkom oka me gleda kada misli da ne vidim. I onda kada ja kažem dobro, hoćemo da se ljubimo i onda dolazi kod mene. To mi je najgore moguće kažnjavanje koje mogu da dobijem njeno ignorisanje - iskren je on.

 

Staša i društvene mreže 

Pošto je veoma mala, pevač smatra da je rano da se i ona pridruži internet zajednici.

- Ona ima svega sedam godina, znači nema šanse da ima Instagram profil ili TikTok. Ti mladi mozgovi su sunđeri i smatram da je greška da se deci do dozvoljava pre četrnaeste godine, jer mislim da je to ozbiljna opsasnost. Veća nego da im dete ide polugolo ulicom, to ima istu težinu kada je u pitanju provokacija ludaka kojih ima mnogo - obrazložio je.

Đorđe David Antonio Ahel/ATAImages
 

Iako su očevi uvek popustljivi prema svojim mezimicama, Đorđe ipak važi za strogog roditelja.

- Postoje neke stvari gde sam prestrog i tu već ulazi Ana, jer je ona jedina koja tu mene može da obuzda gde kreće ozbiljna kritika mene kao oca - zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike