U ovoj skupocenoj klinici u Austriji će se poroditi Maja Berović! Imaće i frizera, manikira i sobu za meditaciju! (FOTO)

12.01.2022

12:55

4

Pevačica će uživati u prvim danima sa sinom, kao da je u banji a ne u porodilištu

U ovoj skupocenoj klinici u Austriji će se poroditi Maja Berović! Imaće i frizera, manikira i sobu za meditaciju! (FOTO)
maja berovic klinika - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Maja Berović uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, a kao i svaka buduća mama odavno je napravila planove za porođaj, pa i to gde će roditi svoje prvo dete - sina.

Poznato je da pevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a kako smo saznali, dosadašnje preglede nije vodila u Srbiji, već u ovom austrijskom gradu. Upravo zbog toga, ona se neće porađati kao njene koleginice u privatnim klinikama u Beogradu, već želi da je porodi doktorka koja joj vodi trudnoću u Gracu.

Izvor blizak pevačici otkrio je za 24sedam u kojoj poznatoj privatnoj klinici će se poroditi Berovićeva, kao i da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici. Naravno, za velike pare.

Berovićeva će platiti porođaj čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cenu, koštaće je 510 evra.

Maja Berović ATAImages/Antonio Ahel
Maja Berović

Maja će moći da bude potpuno spokojna u ovoj bolnici, ali i da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, dodaje naš sagovornik, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.

Naš izvor ističe da je pevačica potpuno posvećena trudnoći, te da je ništa drugo ne zanima. Dodaje da povremeno obavi posao koji ne može da čeka, ali da najviše vremena posvećuje "mašti i planovima oko bebe".

Kontaktirali smo pevačicu kako bismo saznali više detalje o proširenju njene porodice, ali su nam iz njenog pi-ar tima poručili da zasad ne daje izjave. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike