Posle dugog skrivanja trudnoće, Maja Berović otkrila sve detalje: Pokazala kako je saznala kog je pola beba (VIDEO)

03.01.2022

16:14

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica sitno broji do termina za porođaj

Posle dugog skrivanja trudnoće, Maja Berović otkrila sve detalje: Pokazala kako je saznala kog je pola beba (VIDEO)
Maja Berović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Maja Berović očekuje prinovu, čemu se neizmerno raduje. Kako je ranije govorila za medije, termin za porođaj joj je u januaru, a ona i njen suprug Alen Dragosav očekuju sina.

Maja je sada na Instagramu podelila emotivan snimak u kojem je sumirala 2021. godinu koja je za nju nesumnjivo bila jedna od najlepših. U okviru snimka vidi se i na koji način su ona i njen suprug saznali kog je pola beba.

Naime, Maji i Alenu je tokom boravka na putovanju stigao rezultat testa koji otkriva pol. Zajedno sa prijateljima popularni par organizovao je mini slavlje povodom otkrivanja pola, a tek posle nekoliko meseci odlučili su da taj video objave u javnosti.

 

 

Podsetimo, Maja je nedavno govorila o samom trenutku kada je saznala da je trudna i istakla da se još uvek nisu odlučili za ime.

 - Sve se dogodilo u Dubaiju, tako da beba će se zvati Habibi. (smeh) Šalim se, ali dečak je, bitno nam je da bude svetsko ime, jer će beba ići u Austriju u školu. Beba će se prezivati Dragosav, kao što se neko zove. Smislićemo dobro ime - rekla je Maja u nedavnom gostovanju u emisiji Ami Dži šouu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike