Bila je zbunjena: Princ Vilijam otkrio da je Kejt dao najgluplji poklon na svetu

12.01.2022

12:41

0

To se desilo na samom početku njihove veze, a vojvotkinja nije znala šta ju je snašlo

Bila je zbunjena: Princ Vilijam otkrio da je Kejt dao najgluplji poklon na svetu
Kejt Midlton i princ Vilijam Profimedia - Copyright Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja od Saseksa, pre nekoliko dana je proslavila 40. rođendan, a još nije poznato šta joj je darivao njen suprug, princ Vilijam.

Profimedia
 

No, jedan poklon koji je budući kralj Velike Britanije pripremio za svoju voljenu suprugu je bio toliko besmislen da nije mogao da ostane tajna.

Naime, gostujući u podkastu nekadašnjeg britanskog fudbalera Pitera Krauča, princ je priznao da nije bio najsjajniji u biranju poklona za svoje najmilije. 

Kada je bivši sportista ispričao da je sasvim slučajno svoj supruzi isti poklon tri godine zaredom, Vilijam je morao da prizna šta je on uradio.

Kako je ispričao, on je svojoj sadašnjoj supruzi na početku veze kupio dvogled, te se našalio da mu je to pomoglo da je zavede.

- Gledala me je i bila u fazonu "To je dvogled... Šta se dešava?"... Nije prošlo dobro. Nemam predstavu zašto sam joj kupio dvogled - ispričao je princ.

Profimedia
 

Kako su kasnije pisali britanski mediji, vojvotkinja od Kembridža nije dozvolila suprugu da zaboravi šta je uradio, ali se u kasnijim godinama "izvukao" poklanjanjem skupocenog nakita.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike