Za Kejt Midlton i princa Vilijama je to strogo zabranjeno, a ceo svet uživa u ovome

01.01.2022

19:10

1

Ne biste verovali o čemu se radi

Za Kejt Midlton i princa Vilijama je to strogo zabranjeno, a ceo svet uživa u ovome
Kejt Midlton i princ Vilijam Profimedia - Copyright Profimedia

Kada ste član kraljevske porodice, pogotovo u redu za presto, onda neke stvari nikako ne smete da radite. Naravno, ako ste odmetnuti članovi, kao princ Hari i njegova supruga, može vam se svašta, ali za Vilijama i Kejt jedna stvar nikako ne dolazi u obzir - pravljenje selfi fotografija.

Profimedia
 

Društvene mreže su za princa Vilijama, Kejt Midlton i ostale samo misaona imenica. Ne smeju da otvaraju privatne naloge, već samo oficijelne kao što su Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, i da objavljuju isključivo fotografije i priče vezane za njihove kraljevske obaveze.

- Nije nam dozvoljeno da pravimo selfije - rekla je Megan Markl kada je 2017. godine, prilikom posete Notingemu, ušla među okupljene na ulici. Neki su želeli da se slikaju sa njom, pa im je objasnila zbog čega to nije moguće. Ili bar tada nije bilo. Sad, kada je ponovo slobodni građanin, priča je drugačija.

Profimedia
 

S druge strane, ruke Kejt i Vilijama su vezane. Naravno, mogu da se fotografišu kako god požele za lične potrebe, ali te fotografije nikad nećete videti. Zanimljivo je i da ne smeju da daju autograme, jer, kako stoji u objašnjenju, nisu rok zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike