Od postera do šamara! Kako su se zavoleli Karleuša i Tošić: Prvo je ona "zgrešila", a onda je on napravio kobnu grešku

11.01.2022

19:44

1

Autor: Marija Mitić

Jelena i Duško upoznali su se i uplovili u vezu 2006. godine, dve godine kasnije su se venčali, a odmah zatim dobili su ćerke Atinu, a potom i Niku

Od postera do šamara! Kako su se zavoleli Karleuša i Tošić: Prvo je ona "zgrešila", a onda je on napravio kobnu grešku
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Otkako je izbio sukob, pa čak i fizički okršaj na Božić u domu Karleuša - Tošić na Dedinju, strasti se ne smiruju u javnosti. Mnogi su mislili da je brak poznate pevačice i fudbalera već odavno na klimavim nogama, a navodnom vešću da je došlo i do nasilja, samo su podgrejane glasine o njihovom potencijalnom razvodu.

Jelena i Duško vešto su krili da u njihovom braku nešto ne štima, a jedno o drugom u javnosti govorili su samo najlepše stvari, posebno na početku veze. Tada mladi i zaljubljeni par u svakom trenutku pokazivao je emocije i iznosio detalje romanse na kojima bi im svako pozavideo.

Rasplamsale se strasti

Pevačica i fudbaler upoznali su se 2006. godine kada su i uplovili u vezu. Samo dve godine kasnije stupili su u brak i napravili raskošno svadbeno veselje, a iste godine dobili su ćerku Atinu, dok su već sledeće, 2009. godine dobili i Niku.

O svom poznanstvu, udvaranju i otpočinjanju veze, njih dvoje su u više navrata govorili za medije, a nisu krili ni da je Duško bio Jelenin veliki fan.

Naime, kako je od Jelene Duško mlađi sedam godina, on je jednom prilikom priznao da je gotovo odmalena voleo da sluša njene pesme, a na ovom terminu pevačica mu je zamerila tada, prilikom zajedničkog gostovanja u emisiji Ami Dži šou.

- Istina je da sam i pre nego što smo se upoznali bio zaljubljen u Jelenu. Odmalena slušam Jelenu... - počeo je Duško dok ga je supruga prekinula naljutivši se zbog tog "odmalena". Ona je, međutim, i sama jednom prilikom ispričala kako je Duško bio njen veliki fan, kao i da je u svojoj momačkoj sobi, u kući u Zrenjaninu, imao njene postere.

ATAImages/ M.M.
 

- Naknadno sam saznala da je kao klinac celu sobu izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja. To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje - poručila je JK jednom prilikom.

Iako nije tačno poznat trenutak kada su se prvi put sreli, Karleuša je u više navrata isticala kako je Duško bio vrlo uporan u nameri da je osvoji, te da je  „danima obigravao oko nje i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi".

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša i Duško Tošić

- On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda" - pričala je pevačica, a svaki trenutak koristila je da ga pohvali.

- Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde - govorila je ona objašnjavajući da je Duško bio taj koji je inicirao njihovu ljubavnu priču.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 - Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - prisećala se Karleuša.

Nisu se razdvajali

Usled Duškove fudbalske karijere koja je u periodu od 2008. krenula uzlaznom putanjom, pevačici nije bilo teško da ga iz zemlje u zemlju prati u stopu. Živeli su "u koferima", non-stop su se selili, pa su tako jedno vreme živeli u Francuskoj, pa Španiji, zatim u Nemačkoj...

Govorilo se i kako je Duško jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku gde je stanovao zbog posla.

Ipak, nakon nekoliko godina zajedničkog života, poznatom paru pripisivale su se razne afere, od svađa i sukoba pa sve do neverstva, što "malu od skandala" svakako prati od početka karijere.

Takođe, kada je reč o njenim ljubavnim izborima, ni jedan se nije završio slavno. Zbog prve ljubavi, boksera Nemanje, pevačica je bila izuzetno nesrećna, a jednom je izjavila i da joj je to ljubavno iskustvo bilo najbolnije.

Nakon njega, pevačica je zavolela "opasnog momka", Zorana Davidovića Ćandu koji je ubijen, te je i zbog ovog tragičnog kraja propatila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Zatim, Jelena je zavolela izvesnog Darka, pa Bojana Karića za koga se udala u septembru 2004. godine. Njhov brak potrajao je svega nekoliko meseci, tačnije do marta naredne godine. Pevačica nikada o ovom ljubavnom krahu nije govorila u javnosti, pa se tako ni ne zna da li je i zbog ove neslavne ljubavi patila.

Da li će se i brak sa fudbalerom Duškom Tošićem završiti neslavno, kao i sve prethodne ljubavi Jelene Karleuše, vreme će pokazati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike