Ceca ovakve tašne obično ne nosi: Pojavila se u "Zvezdama Granda" u bundi, a evo koliko košta torba (FOTO)

10.01.2022

15:26

1

Autor: Marija Mitić

Ekipa muzičkog žirija kao i kandidati poznatog takmičenja vratili su se danas na redovna snimanja emisija, posle duže vremenske pauze

Ceca ovakve tašne obično ne nosi: Pojavila se u "Zvezdama Granda" u bundi, a evo koliko košta torba (FOTO)
zvezde_granda_10012022_032 - Copyright ATAImages/ A.A.

Ekipa muzičkog žirija kao i kandidati takmičenja "Zvezde Granda", vratili su se danas na redovna snimanja emisija, posle duže vremenske pauze.

Svetlana Ceca Ražnatović došla je među poslednjima, a za razgovor sa brojnim medijskim ekipama nije bila raspoložena. Ipak, kako smo primetili, pevačica se ponovo pojavila u papreno skupom izdanju, kako smo od nje i navikli. Ovoga puta, s obzirom na vremenske oklonosti, Ceca je na sebi imala dugu, belu bundu, sigurno velike vrednosti, kao i ravne čizme u istoj boji.

ATAImages/ A.A.
 

Ono što je, međutim, najviše upadalo u oči jesu Cecine sunčane naočare poznatog brenda, kao i ogromna torba u bež nijansi, sa velikim natpisom poznate skupocene marke. 

Kako se vidi na zvaničnom sjatu ovog italijanskog brenda, cena torbe koju je na današnje snimanje ponela pevačica iznosi 2.200 evra i izrađena je od kože. Kada se uzmu u obzir pojedini komadi Ražnatovićeve, moglo bi se reći i da je ovo jedan od jeftinijih modnih aksesoara koje poseduje.

Inače, Ceca obično ne nosi ovakve komade, sa velikim natpisom brenda, kao i torbe ove veličine.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike