Zorica i Kemiš pružili podršku Noletu, pevačica slomljena zbog tenisera: Tužno je sve ovo, posebno za nas majke...

09.01.2022

16:19

0

Autor: Marija Mitić

Teniski as se od srede nalazi u azilantskom smeštaju u Melburnu

Zorica i Kemiš pružili podršku Noletu, pevačica slomljena zbog tenisera: Tužno je sve ovo, posebno za nas majke...
kemis brunclik djokovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Mnoge poznate ličnosti javno su pružile podršku našem i najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji se od srede nalazi u azilantskom smeštaju u Melburnu. Njegovi vatreni navijači, pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, tužni su zbog ovakve situacije sa teniskim asom.

Zorica je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" iskoristila priliku da javno pruži podršku Novaku.

- Tužno je počelo, mislim da su svima božićni praznici protekli u razmišljanju, pogotovo nama majkama. Podrška naše cele porodice Novaku Đokoviću! Umesto da sada uživamo u njegovim mečevima, svi smo sada u nekoj neizvesnosti - započela je Zorica, a Kemiš je dodao:

- Potpuno drugu dimenziju sve poprima! To su neke neshvatljive stvari. Šta je problem da se uradi PCR test, čovek nema koronu i da uđe... Zna se da svi možemo da prenesemo koronu, ne samo vakcinisani - kaže Miroljub, dok se Zorica okreće političkoj strani priče.

Printscreen Youtube/Premijera-Vikend specijal
 

- Znamo svi da nije to problem! Velika podrška s naše strane, zaista, i njemu i njegovoj porodici, ali kako bih ja rekla - Bog vidi sve! Što se mene tiče, ja bih se vratila, ruku dajem, ja ne bih igrala! Ne znam šta će on, ali ja bih lično rekla: "Hvala, doviđenja". Koliko ja znam on je bio i veliki donator kad su imali problema - direktna je pevačica koja za kraj otkriva ko je vatreniji fan kada je tenis u pitanju - ona ili Kemiš.

- Miroljub! Ja ne mogu da se nerviram, sećam se njegove igre kada je iz potpuno izgubljenog meča uspeo da pobedi, preokrenuo je sve u svoju korist. Mi tad koristimo priliku da se ljubimo do besvesti - nasmejala je sve u studiju Zorica Brunclik.

Podsetimo, na današnjem novom okupljanju povodom podrške Novaku Đokoviću govorila je i njegova majka Dijana i tom prilikom otkrila neke šokantne detalje koji se tiču uslova u kojima se nalazi srpski teniser. Naime, ona je istakla da Novak nema doručak, te da su mu uslovi gori nego u zatvoru.

MN Press
 

- Dragi prijatelji, pružate nam veliku podršku. Prenosimo je Novaku, on oseća podršku i ljubav i zahvalan je na tome. Podrška nam je najneophodnija. Nema nas mnogo, ali smo mnogo jaki. Novak je odlučio da istera pravdu i istinu, nije kriv. Što je trebalo da uradi on je uradio. Oni su našli za shodno da ga zatvore. Ovo gde se on nalazi je zatvor! Nema čak ni doručak. Ima ručak i večeru. Za večeru nema ništa. To je istina, pričam vam šta je rekao. Nisu ljudski i humani. I u zatvoru imaju tri obroka. I izađu napolje. On ne može ni to. Gleda u zid, nema ni prozor normalan da gleda u park. Ne može ni da trenira. Nego lei i prati šta mi radimo ovde. Nadam se da ćemo se izboriti za njega - rekla je vidno potresena Noletova majka Dijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike