Mlada i u uniformi: Katarina Živković podelila sliku iz tinejdžerskih dana, malo ko zna koju je školu pohađala (FOTO)

09.01.2022

10:41

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je potpuno neprepoznatljiva na fotografiji iz 2003. godine

Mlada i u uniformi: Katarina Živković podelila sliku iz tinejdžerskih dana, malo ko zna koju je školu pohađala (FOTO)
KATARINA ZIVKOVIC (2) - Copyright 24sedam/N.V.

Pevačica Katarina Živković još kao jako mlada otisnula se u pevačke vode, tačnije sa samo 13 godina već je bila na prvoj audiciji za takmičenje "Zvezde Granda". Već tada ona je pevala u bendu sa svojom braćom, a uporedo je pohađala srednju školu.

Ono što malo ko zna jeste da je Kaća išla u medicinsku školu, međutim, ovim pozivom nikada se nije bavila.

Baš iz tih, srednjoškolskih dana, pevačica je sada objavila fotografiju na svom Instagram nalogu, što je kod mnogih izazvalo šok. Osim toga što je Kaća u medicinskoj uniformi, ona je i sa drugačijom frizurom, a i daleko mlađa, pa se mnogim učinila potpuno neprepoznatljivom.

Printscreen Instagram/katarinazivkovic
 

- 2003. godina, medicinska škola - napisala je Kaća ispod ove fotografije na kojoj su se nizali komentari.

Podsetimo, pevačica je u razgovoru za 24sedam govorila o svom detinjstvu, te o preseljenju iz Leskovca za Beograd, koje je usledilo čim je postala punoletna.

- U Beograd sam došla sa 18 godina, a preselila se sa 19 ili 20, ne sećam se tačno, ali sam prihvaćena odlično. Snašla sam se još bolje - rekla je Katarina za naš portal i prvi put otkrila da ima ruske korene.  

- Ja sam preslikana moj tata. Mamin deda je Rus, tako da imam malo ruske krvi, što se na meni i ne vidi baš, ali prirodna sam plavuša. Uzela sam najlepše od mame i tate. Izgradila sam svoj integritet, ali svu dobrotu i ono pozitivno sam uzela od roditelja, koji su baš dobri ljudi. Moj tata je jako spontan čovek, ne voli mnogo da priča, a kad priča, on je tu da zabavi sve oko sebe. Veoma simpatičan čovek. Što se tiče karaktera, više sam osobina nasledila od majke. Strogi su mi roditelji, mama više, ali ja sam im naravno zahvalna na tome. Bila sam mamino i tatino mezimče, jer sam jedinica, pa sam i dan-danas njihova maza. Ponašaju se prema meni kao da imam 12 godina. Kada budem još starija, sigurno ću biti i dalje njihova beba.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike