„Žene su veće budale, ja sam Dušku pružila bezbroj šansi" Ovako je JK pričala nekad, na godišnjicu glamurozne svadbe!

08.01.2022

12:14

1

Par je dvogodišnju vezu krunisao brakom na Vidovdan, 2008. godine

„Žene su veće budale, ja sam Dušku pružila bezbroj šansi" Ovako je JK pričala nekad, na godišnjicu glamurozne svadbe!
marina_komemoracija_24112021_0184 - Copyright M.M./ATAImages

Prethodnog dana, na Božić, u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića se odvila velika drama pošto je fudbaler navodno podigao ruku na pevačicu. Dok on, kao i njegov advokatski tim, to oštro poriču, u jeku priča da mu je izrečena i zabrana prilaska pošto se JK obratila nadležnima za pomoć, u javnosti se, između ostalog, „vraća film" u vreme kada se Jelena još požalila na Duška ali nije želela da ga krivično goni.

Advokati Duška Tošića M.M./ATAImages
 

Naime, ovo nije prvi put da ga je prijavila policiji - pre dve godine, primera radi, ispričala je kako je on psihički maltretira, kao i da joj je zavrnuo ruku. On je tada, sa druge strane, govorio kako samo imaju nesuglasice u braku.

Takođe, često se spekuliše o tome koliko je njihov brak uopšte jak, a i malo je onih koji su zaboravili kako mu je „uvek iznova davala šansu".

Jelena Karleuša i Duško Tošić 24sedam/Goran Sivački/ATA Images
 

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale - ispričala je jednom prilikom, povodom godišnjice braka, prenosi „Kurir", koji su sklopili 28. juna 2008. godine.

Venčanje na Vidovdan

Jelena i Duško su se, podsećanja radi, zabavljali od 2006, pa su dve godine kasnije i rešili da svoju ljubav krunišu brakom. Sudbonosno „da" su izgovorili u jednom luksuznom restoranu, a tadašnja trudna mlada nosila je belu haljinu, ukrašenju poludragim kamenjem. U rukama je nosila bidermajer napravljen od belih ruža.

Sve se odvilo pred oko pedeset ljudi. Svaki gost je na poklon dobio po licidersko srce, a uživali su i u raznim đakonijama, od jastoga, gambora, preko lososa, grilovanog povrća, guščije paštete... Kraj bazena i do kasno u noć. Duško je u jednom momentu, inače, skinuo košulju i ljubio njen trudnički stomačić.

U braku, dobili su dve ćerke, Atinu i Niku.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike