Tužna ispovest ćerke pokojne Merime Njegomir: „S vrata bi nas grlila i pevušila što nas je okupila za praznik"

07.01.2022

22:41

0

S gubitkom se teško nosi, kao i ostatak porodice

Tužna ispovest ćerke pokojne Merime Njegomir: „S vrata bi nas grlila i pevušila što nas je okupila za praznik"
Instagram screenshot / ljubicanjegomir

Ćerka pokojne Merime Njegomir, Ljubica, prema sopstvenom priznanju praznike više ne dočekuje s osmehom, već u suzama za majkom. Kao i ostatak porodice, s ovim velikim gubitkom se teško nosi, ne može da veruje da pevačice više nema. 

Bila je naš stub!

- Mama nam svaki dan sve više nedostaje, ne možemo da verujemo da je više nema. Nikako se ne mirimo s tim. Fali nam da je čujemo, da nas pozove, zagrli. Ona je bila stub naše porodice, njena ljubav nas je sve uvek gurala napred. Sestre i brat su isto bili veoma vezani za nju i veoma teško svi podnosimo gubitak - priča ona za „Srpski Telegraf"/„Republiku" kroz suze i priznaje da im najveći hrišćanski praznik posebno teško pada bez majčine podrške i ljubavi.

Najteži Božić...

- Ovo nam je najteži Božić do sada, teško nam padaju svi praznici bez nje. Navikli smo da nas ona dočeka. Grlila bi nas s vrata i pevušila što nas je sve oko stola skupila. Bila je divna majka, baka, drug - nabraja Ljubica, pa opisuje kako je izgledao prvi ulazak u Merimin stan, nakon 40 dana od smrti. 

 

 

- Bilo nam je teško da posle mamine smrti uđemo u njen stan. Tu su sve naše uspomene, fotografije, njen miris, dom. Kada sam ušla u njenu sobu, bilo mi je najteže. Njene stvari, njen miris, sve je tu, ali nje nema. Prosto ne mogu da prihvatim da je više nikada neću videti i sve imam osećaj da će se odnekle pojaviti - zaplakala je tada. 

Ništa više neće biti isto

- Nedavno je bio rođendan mojoj ćerki Sonji i meni, konstantno osećam koliko mi mama fali. Uvek je bila okosnica svega, prva bi me zvala da mi čestita i to tačno u minut kad me rodila. Nema više tog njenog osmeha, pesme. Definitivno više nikad ništa neće biti isto. Tepala mi je Bubice. I dalje je svako veče sanjam. Brat, sestre i ja smo imali divno detinjstvo, puno ljubavi i pažnje. Mama nam je ostavila primer kako biti sjajan roditelj, borac. Kroz život je išla podignute glave, nije dozvoljavala da nam bilo šta fali - zaključila je za pomenute medije.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti