Mahirova majka je pred smrt mnogo brinula: Sve mu je napisala u poruci i zbog nje je pobedio!

30.07.2021

13:38 >> 14:26

0

Ona mu je bila najveća podrška na putu ka trijumfu

Mahirova majka je pred smrt mnogo brinula: Sve mu je napisala u poruci i zbog nje je pobedio!
Copyright Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Mahiru Mulaliću tokom takmičenja u „Zvezdama Granda” majka je bila najveći oslonac i podrška. Zbog njene smrti, skrhan bolom, zato je i pomišljao da odustane od svog sna. Međutim, poruka koju mu je poslala samo dva dana pred smrt i te kako mu je bila vetar u leđa.

– Moja majka je bila najveća podrška na ovom putu. Kada vratim film, dva dana pred njenu smrt, poslala mi je malo veću poruku u kojoj je pisalo samo se bori za sebe, čuješ li se sa Marijom, šalješ li joj snimke, šta ćeš obući…? U svom tom ludilu i bunilu nju sam najviše zanimao ja. Zato sam pobedu posvetio njoj. I uvek mi je govorila budi čovek, voli sve – objasnio je u razgovoru za „Blic” Mahir, pa ispričao da li porodica sada strahuje od toga kako će se on snaći u svetu estrade.

Pročitajte još:

– Bila je određena doza strepnje, mada već znaju kako moji mozak funkciniše, pa su me pustili. Znaju da želim da se bavim ovim poslom i to je to. Savetujem se i dalje sa njima, ali na kraju odluke donosim sam.

Na pitanje da li ima u planu da se preseli za Beograd, odgovorio je potvrdno.

– Imam u planu da se od jeseni preselim u Beograd. Pošto preko leta neću moći zbog nastupa i ostalih obaveza koje imam kod kuće. Čim osetim da je pravi trenutak da se preselim, dolazim. Sve mi se dopada, volim Košutnjak, šetnja, trčanje – nabrajao je, pa zatim otkrio na šta će potrošiti novac od prvog honorara.

– Sigurno će biti neki komad odeće. Volim baš da kupujem garderobu – zaključio je Mulalić.

Mahir Mulalić, Foto: 24sedam/M. G.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike