Tek što se razvela, a već je spremna za ponovnu udaju? Jovana Jeremić: Želim troje dece, iz svakog braka po jedno!

03.01.2022

10:19

6

Autor: Marija Mitić

Popularna voditeljka ne krije da već u 2022. godini priželjkuje novu ljubav

Tek što se razvela, a već je spremna za ponovnu udaju? Jovana Jeremić: Želim troje dece, iz svakog braka po jedno!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Godinu za nama Jovani Jeremić svakako je obeležio razvod od supruga Vojislava Miloševića, sa kojim je bila u braku od 2018. godine. Popularnoj voditeljki rastanak nije teško pao, s obzirom da to smatra najispravnijom odlukom.

- Nije mi bilo teško da presečem jer sam se dugo preispitivala i razmišljala o tome. Veoma sam racionalna žena, ali sam i puna ljubavi. U životu ću uvek ići za emocijama, ali kada ljubav nestane, neću ostati u tom odnosu. Ostaću prijatelj s muškarcem kojeg sam volela i neću ga povrediti - kaže Jovana za Alo i otkriva kako njena ćerkca Lea podnosi to što više ne živi sa tatom.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

- Ona će biti najsrećnije dete jer ima Voju kao oca, a i ima majku koja je megacar. Po nju je bolje da bude dete razvedenih roditelja nego da bude tamo gde je lažan i nesrećan brak.

Govoreći o razvodu i braku, Jovana je otkrila i kakvog muškarca priželjkuje u budućnosti, te rekla da bi se rado udala po drugi put, ali i treći.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

- Gazda! To je tip muškarca s kakvim želim da budem u budućnosti. Dug je život! Ko kaže da moram da imam samo jedan brak?! Bez tri ništa! Svetska sam žena, a takve su imale minimum dva braka. Želim troje dece, iz svakog braka po jedno i svakog svog muža ću voleti kao kralja. A kada budem pravila slavlje, pozvaću svu trojicu i decu i pravićemo žurke - kaže Jeremićeva koja ne krije da već u 2022. godini priželjkuje novu ljubav.

- U novu 2022. godinu želim da uđem s nekim sa kim ću da putujem, da uživam i da mu pružim puno ljubavi. Želim partnera koji može da me prati.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike