Muškarci bolje da mi ne prilaze: Ana Nikolić o novom dečku, pomenula i Rastu

01.01.2022

20:05

0

Pevačica je iskreno ispričala kakav je njihov odnos

Muškarci bolje da mi ne prilaze: Ana Nikolić o novom dečku, pomenula i Rastu
Ana Nikolič - Copyright ATAImages/ M.M.

Ana Nikolić je rešila da otvori dušu, te je progovorila o svom emotivnom životu, ali i priznala da joj je žao što je došlo do kraha braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji će joj uvek biti bitna figura u životu.

Ja nemam emotivni život. Nemam, evo vi mi recite zbog čega. Počinjem da sumnjam u "džu-džu" magiju, to je ona crna magija koju mi bacaju neki zli ljudi, zle žene... (smeh). Nemam objašnjenje, stvarno! Ustvari imam - kako zračiš, tako privlačiš. Meni na čelu piše "ne prilazi ni u ludilu", tako zračim. Nemam potrebu da mi iko prilazi - rekla je Ana za Pink.rs, pa dodala kakvi su današnji muškarci:

- Eto, nikakvi, zato i bolje da mi ne prilaze.

ATAImages/M. M.
 

Brak posle razvoda

- Meni nije brak institucija... Ljubav je institucija. Da li verujem u nju - bojim se da više ne, jer je vrlo uslovna, što sam shvatila kada sam dobila svoje dete. Ne u početku, dok je bila mala, ali kako je rasla, počela da mi daje povratne informacije, ljubav da mi vraća, tada sam shvatila da je to jedina bezuslovna ljubav i da je sve ostalo manje-više interes, bilo koje vrste. Postoji samo jedna bezuslovna ljubav, majke prema detetu. Ne kažem da će to zauvek biti moj stav, ali trenutno nisam sigurna da postoji bezuslovna ljubav između muškarca i žene - rekla je Ana, pa nastavila:

- Verovala sam u nešto što se raspalo, nažalost. Nisam se udavala iz interesa, već iz ljubavi. Dete nikada ne bih mogla da rađam iz matematike. Tara je napravljena i rođena iz ljubavi, demantovala sam sve medicinske prognoze, rekli su mi da je prirodnim putem nemoguće - eto, vidite da je moguće. Želela sam to dete, dobila sam ga iz ljubavi, zamišljala sam samo tako da se udam i eto, sve sam to i ostvarila. Nažalost, nije uspelo, a ja sam zamislila da se udam jednom i zauvek.

Rastino hapšenje i vreme u zatvoru

- To je jedan jako ružan događaj koji me je veoma uznemirio, bez obzira na to što je on moj bivši suprug. On je Tarin tata i bićemo povezani zauvek. To me je jako potreslo, tada sam bila na odmoru, čim sam čula sve mi je propalo. Ne mogu ja da sedim i pijem koktele pored bazena, dok je neko tamo u problemu... On je iz zatvora izašao tek u januaru ove godine, uhapšen je prošle. Zato kažem, prethodne dve godine pune su jako ružnih događaja i želim da ih zaboravim.

ATAImages/ A.A.
 

Tara zna šta hoće

- Tara je skromna devojčica, ne traži mi ništa specijalno. Svoja je, ima izuzetno izražen karakter. Vidim ja neke svoje osobine u njoj, vidim i Stefanove, ali svoja je. Kao da je sa neke druge planete! Prava je Lavica u horoskopu, jako senzitivna, nažalost, a to mi se ne sviđa jer će u životu to skupo da je košta, kao i mene. Vrlo zna šta hoće, otkako se rodila, a isto tako zna šta neće... Sa njom nema ubeđivanja!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike