Ana Nikolić udarila na Milija: Tamo gde sam ja gazila štiklom je trčao za teniskom lopticom, pa umislio da je zvezda!

29.12.2021

13:58

0

Poznata kao žena bez dlake na jeziku, pošto mu se našla „na meti" - znala je i kako da uzvrati

Ana Nikolić udarila na Milija: Tamo gde sam ja gazila štiklom je trčao za teniskom lopticom, pa umislio da je zvezda!
Copyright Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić našla se „na meti" Aleksandra Milića Milija, koji je jednom prilikom istakao da ju je on stvorio.

- Sećam se da su me vodili na neki splav da je čujem kako peva, jadna... Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo drago da nakon samo godinu dana postaje bukvalno neko na koga tržište računa. Taj projekat mi je uspeo iz prve - rekao je Mili tada o Nikolićevoj, na šta mu ona, po svemu sudeći, nije ostala dužna.

Poznata kao neko ko nikome ne ćuti, žestoko je oplela rekavši da je njegova karijera krenula uzlaznom putanjomtek onda kada je počeo da sarađuje sa Cecom Ražnatović i Marinom Tucaković.

- Kad smo pronašli Milija bio je osoba koja trči za teniskom lopticom, tamo gde ja gazim štiklom... A onda je umislio da je javna ličnost. Mili je naslušan muzike i prvi je kupio najskuplju opremu, ali remek-dela koja je stvorio su zasluge Cece Ražnatović i Marine Tucaković - tvrdi ona u emisiji „Exkluzivno".

Ceca i Mili na sudu

Inače, Ceca Ražnatović na sudu je sa Milijem otkako je shvatila da se on upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom.

- Ceca na sudu isključivo traži da se promeni ko je vlasnik fonograma, te da umesto Milija piše da je to ona. Međutim, Mili za to traži kompenzaciju u vidu novca. Navodno je reč o nekoliko stotina hiljada evra. On to zahteva i na osnovu toga što bi Ceca od njega, pošto se on vodi kao vlasnik fonograma, za svako izvođenje pesama koje je on radio trebalo da traži dozvolu, saglasnost. Dakle, tu su u pitanju sva izvođenja, svi koncerti. To je sumanuto - rekao je ranije sagovornik za „Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike