Ana Nikolić bez dlake na jeziku! O krahu prijateljstva s JK i Bekvalčevom, razgovorima s Cecom i proširenju porodice

31.12.2021

08:50

0

U godini za sobom, ostala je bez žene koja ju je „znala u dušu", Marine Tucaković. S tim se gubitkom i dalje teško nosi...

Ana Nikolić bez dlake na jeziku! O krahu prijateljstva s JK i Bekvalčevom, razgovorima s Cecom i proširenju porodice
Copyright Ana Nikolić, Foto: ATAImages/ A.A.

Pevačica Ana Nikolić planira da se u 2022. godini maksimalno posveti poslu, a da 2021. gotovo u potpunosti i zaboravi. U novogodišnjem intervjuu progovorila je na razne teme - o proširenju porodice, Natašai Bekvalac, Jeleni Karleuši, Ceci... Napomenuvši najpre koliko joj je i dalje teško što tekstopisca Marine Tucaković više nema.

- Bila je vreme smrti (2021). Korona nas je sve zarobila, upropastila živote, odnela mnoge drage ljude. U prethodnoj godini izgubila sam ženu koja mi je bila kao majka, Marinu Tucaković. Samo je ona umela da me razume ćutanjem, znala je svaku moju bol, tugu, sreću, uzdah. Žena kao ona se nikada više neće roditi - napominje Ana za „Kurir", pa nastavlja o svojim već čuvenim incidentima s automobilima; više i ne zna koliko ih je slupala ili ogrebala.

- Odavno ne brojim. Nekad ih očešem, nekad ulupam, desi se i da ih izgrebem ključevima. Uništavanje kola je moja specijalnost. Evo i sad sam bez kola, jer su na popravci.

Iako se, s druge strane, u nekoliko navrata pričalo o tome kako joj je s Bekvalčevom i JK „puklo prijateljstvo, pevcačica to oštro demantije:

- To su apsolutne dezinformacije. Nemam problem ni sa jednom koleginicom.

Nikolićeva je, inače, najavila kako će za koju godinu da se povuče s estrade. Upitana kako će scena bez nje, odgovorila je:

- Momenti zbog kojih vredi raditi ovaj posao su oni trenuci kada se dogodi magija. Sedite u gluvoj sobi i kao da je zvezdana prašina odjednom pala po vama, samo se odjednom desi. Sve što ima veze sa kreativnim radom meni nije teško: da se valjam po pruzi u četiri ujutru, da idem u Marakeš, ali su me umorila nespavanja i putovanja. Kada bi izmislili neku mašinu za teleportovanje, onda bih pevala još dvadeset godina. Ne mogu da ostavim muziku.

Ana Nikolić ATA Images/Antonio Ahel
 

Od medicine nije zvanično odustala.

- Od mene možete očekivati neočekivano! Niko nije verovao da ću smršati 55 kilograma, a jesam. Nemojte da se iznenadite ako stvarno upišem medicinu.

O bivšim partnerkama svojih izabranika i ne razmiplja.

- I ne znam ko su partnerke mojih bivših, a tek me ne zanima što su ljubomorne na mene. Verovatno to opet izmišljaju dokoni ljudi.

Trenutno, nije zaljubljena, ali i ne beži od ljubavi.

- Nisam, ali ne bežim od veze i ljubavi. Kada mi se dogodi, prepustiću joj se jer je ljubav nešto što me je uvek pokretalo. Kada sam ludo volela, stvarala sam najlepšu muziku. Tako da, ukoliko želite nov album, morate prvo da mi nađete dečka.

Ana Nikolić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Govoreći o proširenju porodice - ne može ni da zamisli da još nekoga voli koliko i naslednicu Taru.

- Tara je centar mog sveta i ne mogu da zamislim da tu ljubav mogu da podelim. Znam da kažu da se ta ljubav ne deli, već umnožava, ali meni u ovom momentu deluje da je nemoguće voleti još nekog tako kao što ja volim nju. Na trudnoću me asocira i mogućnost da se ponovo ugojim 50 kilograma, a to mi ne pada na pamet. Ako se zaljubim, svašta može da se dogodi.

Mala mi je Arena!

Kada je posao u pitanju - puca na visoko.

- Mala mi je Arena! Prerasla sam je. Planirala sam da napravim koncert u Areni kada je izašao album „Labilna", ali sam ostala trudna. Sada sam odlučila da preskočim tu stepenicu, pa ću odmah na Ušće ili na Marakanu.

Kada su prijateljstva s estrade u pitanju, na Cecu, kaže, uvek može da se osloni.

- Ceca je moj veliki prijatelj, za nju znam da mogu da se oslonim u svakom trenutku. Naši razgovori su jako zanimljivi jer se uvek mnogo smejemo. Ona je veoma duhovita, mi imamo taj južnjački smisao za humor. Postoji mnogo tema o kojima možemo da pričamo, a na tom spisku, verujte mi, nije estrada - zaključila je Ana za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike