Jovana Jeremić se slomila pred kamerama zbog ćerke: Nije joj bilo dobro, osetila sam se samom

29.12.2021

17:06

9

Voditeljka ističe da je prekinula brak koji nije imao nikakve trzavice i da je sada najpotrebnija svojoj naslednici i zbog nje će se truditi da bude jaka

Jovana Jeremić se slomila pred kamerama zbog ćerke: Nije joj bilo dobro, osetila sam se samom
Printscreen Youtube/Tv Pink

Za voditeljku Jovanu Jeremić ova godina je bila puna izazova i iskustvava. Njen prelazak sa Happu televizije na Pink je najveći medijski transfer, a osim toga, ona i njen suprug su rešili da okončaju svoj brak. 

S obzirom na to šta joj se sve dogodilo u ovoj godini, ona ima velike želje za narednu, a jedna od njih je i da pronađe partnera koji će joj parirati u svemu. 

- Moja privatna želja jeste da sretnem nekako ko može da me voli onako kako ja smatram da treba i ko može da trči rame uz rame sa Jovanom Jeremić. Ako budem imala sreće, nekog ko može i dva, tri koraka ispred mene da trči - rekla je voditeljka, koja i dalje drži do toga da ne želi da kuva, već se hrani kod brata i snaje. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne kuvam, ne naručujem, dođem na gotovo. Snaja će sad napraviti, s obzirom na to da sam freš razvedena i da sam slobodna. Živim sa bratom trenutno, oni mi pomažu oko svega i oko deteta. Sad sam devojka, mogu da idem gde ja hoću, da radim šta ja hoću, da se selim u tuđe stanove ako ja hoću, da slavim Novu godinu s kim ja hoću. Dakle, sve opcije su otvorene i uživam u ovom momentu, jako dugo nisam bila sama - rekla je Jovana u emisiji "Premijera" i otkrila koliko joj je zapravo važna Nova godina.

- Ja nisam onaj tip da kažem da mi nije važna Nova godina. Jeste mi važna Nova godina i rođendan. Rođendan je na prvom mestu. Ko zaboravi da mi čestita rođendan, bolje sam da se iseli iz Srbije, mislim da mu je to pametnije. Volim da me neko ispoštuje, volim da se seti da mi je rođendan i da me iznenadi novim poklonom. Nisam lažno skromna i neću da glumim na televiziji, to je odraz jednog poštovanja.

Printscreen Youtube/Tv Pink
 

Jeremićeva je veliki emotivac, a u pomenutoj emisije je otkrila kada je plakala u ovoj 2021. godini. 

- Plakala sam sad pred kraj godine kada sam, znaš, kad sam ostala u jednom momentu sama s detetom, ona je imala temperaturu... Znaš kad si na neki način samohrana majka i detetu nije dobro i kad ima temperaturu, bude ti teško i osetila sam se samom - rekla je Jeremićeva kroz suze i nastavila:

- Tad sam plakala jer sam shvatila koliko sam ja njoj važna u životu, koliko ja sebe moram da čuvam zbog nje. I koliko moram da budem jaka, koliko sam ja jaka žena koja sa 30 godina odlučila da prekine jedan odnos koji stvarno nije imao problema, jednostavno ja više sebe tu nisam videla. Smatram da sam donela ispravnu odluku i da će moja hrabrost biti nagrađena u narednoj godini, ali bilo mi je teško tad - zaključila je.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti