Maraja Keri o novogodišnjem skandalu iz 2017: Dotakla sam dno!

13.10.2020

16:27 >> 20:17

0

Shvatila sam kakve fanove imam tek kada mi se to desilo, istakla je pevačica

Maraja Keri o novogodišnjem skandalu iz 2017: Dotakla sam dno!
Copyright Maraja Keri Printscreen Jimmy Kimmel Live

Maraja Keri otvoreno je progovorila o velikoj američkoj novogodišnjoj žurki, kada je zbog pogrešne pesme, te očiglednog pevanja na plejbek, doživela pravi fijasko. Pričalo se čak da će to biti kraj njene karijere, pa se pevačica osvrnula i na te glasine, nešto više od tri godine posle skandala. Dušu je otvorila pred Trevorom Nelsonom, u njegovom radijskom šouu na BBC Radio 2, ,,Rhythm Nation”.

Maraja je propala, Maraja je propala… Non-stop su to ponavljali, a tebe nigde nije bilo. Bila si nestala nakratko, a tad društvene mreže nisu bile baš kao danas, pa da nam se preko njih jednostavno javiš, postaviš stvari na svoje mesto. Bilo je baš čudno – rekao je voditelj.

– Tada sam shvatila kakve fanove imam – istakla je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 23, 2020 at 4:36pm PDT

– S njima sam bila u kontaktu, tad sam se s nekima i čula telefonom, pa su me napali kako zovem svoju publiku. A mi smo to i do tada radili! Ostavljala sam im poruke na sajtu, oni bi mi pisali nazad… Imala sam podršku i kao čovek i kao zabavljač. Postali smo porodica – nastavila je ona, objašnjavajući kako je dramatične večeri zbog umora bila u potpunosti sluđena, ali da je nisu slušali kada je rekla da ,,nije za pesmu”.

– Napravila se neviđena drama. A kad sada pogledam, ogromne zvezde same prave skandale, ništa im se ne dešava slučajno. Znate, kad vam umetnik kaže da nešto ne može u određenom trenutku, poslušajte ga, nemojte ga gurati – dodala je Maraja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mirror

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike