Vesić i Karleuša napravili pometnju u centru grada: Jelena se vozila gradskim prevozom, Goran kitio trubače (VIDEO)

28.12.2021

21:59

3

Pevačica je zajedno sa zamenikom gradonačelnika Beograda obilazila istorijske znamenitosti srpske prestonice u sklopu razglednice povodom koncerta ispred Skupštine Srbije

Vesić i Karleuša napravili pometnju u centru grada: Jelena se vozila gradskim prevozom, Goran kitio trubače (VIDEO)
Goran Vesić i Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić danas su napravili krug kroz centar Beograda, a snimci koji su završili na društvenim mrežama govore koliko su se dobro zabavili.

Šetnja kroz Skadarliju uz pratnju trubača, vožnja gradskim prevozom posle čega je pevačica bila puna utisaka, a svoje impresije je podelila na Instagramu.

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Danas sam imala fantastičnog vodiča kroz grad, čoveka koji je prava enciklopedija znanja, gospodina Vesića. Bilo mi je zadovoljstvo obilaziti istorijske znamenitosti Beograda u sklopu svojevrsne razglednice našeg lepog grada povodom koncerta ispred Skupštine Srbije, ja volim Beograd - napisala je JK, pa otkrila zanimljive detalje druženja sa zamenikom gradonačelnika Beograda. 

Instagram printscreen/karleusastar
 

Kako je objasnila, Vesić je čašćavao trubače koji su ih pratili, a imala je i priliku da se vozi autobusom starim preko šest decenija. 

- Danas sam u toku snimanja razglednice Beograda povodom mog koncerta ispred Skupštine Srbije, naletela na, ni manje ni više, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića (naterala sam čoveka i da časti trubače ali mu očigledno nije teško palo i da mi bude svojevrsni vodič kroz grad) Šetali smo i Skadarlijom, vozili se autobusom starim preko 60 godina… - napisala je Karleuša u opisu snimka koji je objavila na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike