JK otvoreno o stajlingu u kom se fotografisala ispred spomenika Stefanu Nemanji: Poslala poruku svim ženama! (FOTO)

25.12.2021

17:01

1

Pevačica je, kao i po običaju, privukla ogromnu pažnju javnosti. Zato je i rešila da zađe u detalje

JK otvoreno o stajlingu u kom se fotografisala ispred spomenika Stefanu Nemanji: Poslala poruku svim ženama! (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša nedavno je objavila na svom Instagram profilu niz fotografija koje je napravila u Beogradu. Jedna od njih nastala je kod spomenika Stefanu Nemanji, za koju je ona ispozirala u stajlingu za kojim su, čini se, mnogi „poludeli".

Kada je to, međutim, došlo do nje, odlučila je da se obrati i poruči svim ženama - da i te kako mogu da je „iskopiraju". Sve što im za tako nešto treba, prema rečima pevačice, jesu mašta i malo ukusa.

- Ovaj autfit izazvao je veliko oduševljenje kako kod medija, tako i kod ogromnog broja žena... Svi se pitaju šta imam na sebi - počela je Jelena, pruživši fanovima na uvid gde je pazarila svoj džemper, suknju, torbu i čizme.

Poslednje dve stvari u nizu, za razliku od ostalih, nose potpis poznatih svetskih marki. Suknja i džemper su daleko pristupačniji, pa zato JK naglašava:

- Ako izuzmem tašnu i čizme, svaka žena može sebi da priušti ovaj stajling. Potrebno je samo malo mašte i dobrog ukusa.

Instagram screenshot / karleusastar
 

Inače, nije tajna da i čuvena Karleuša kupuje po nešto povoljnijim cenama. Svojevremeno, ispričala je kako je „dar" u uklapanju garderobe, bez obzira na to čija je.

- Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba... Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovde u „Grandu" nosila stvari od bukvalno 500 ili 1.000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari - objasnila je jednom prilikom ona za „Grand onlajn".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike