Šta Džej Lo ima što Karleuša nema?! Pevačica odgovorila na prozivke zbog izazovnih fotografija: „Ja vam nisam mama!"

14.12.2021

10:42

1

Jelena napominje da joj je dosta primitivizma, ali da je svakako neće pokolebati

Šta Džej Lo ima što Karleuša nema?! Pevačica odgovorila na prozivke zbog izazovnih fotografija: „Ja vam nisam mama!"
jk_kasina_07122021_016 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle serije izazovnih fotografija na Instagramu, Jelena Karleuša je pored brojnih pozitivnih naišla i na neke negativne komentare. Ubrzo zatim - pronašla je „dokaz" da je i svetski poznata Dženifer Lopez „prošetala" isti stajling, pa istakla da, za razliku od nje - ne dobija baš pohvale kao zgodna, ostvarena žena s 43 godine.

Pevačica je zato pobrojila svoje uspehe i bez pardona dodala kako izgleda brutalno, te da joj je dosta primitivizma - jer ona „nije službenica u banci, već Jelena Karleuša, koja scenske kostime nosi već gotovo tri decenije" i to s potpisom svetski poznatih dizajnera.

- Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire - „provukla" je potom svoju „titulu" koju dosta dugo i s ponosom nosi.

Neće me pokolebati!

- Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šou biznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici, brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere! I to kostime najboljih svetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s*re, ali me svakako neće pokolebati - napisala je Jelena u svojoj Instagram objavi.

Instagram screenshot Jelena Karleuša
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike