Aca Lukas ne staje! Ušao u trending, pljušte komentari! (VIDEO)

28.12.2021

21:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je ponosni vlasnik najbržeg ulaska u trending ove godine

Aca Lukas ne staje! Ušao u trending, pljušte komentari! (VIDEO)
lukas - Copyright Printscreen Youtube/ AcaLukas

Aca Lukas je trenutno prvi u trendingu na Jutjub platformi i to sa duetskom pesmom sa Draganom Mirković koja nosi naziv “Sad i zauvek”. Pesma je objavljena 24. decembra i već je dostigla neverovatan broj pregleda, a od nedavno je i njegova nova pesma “U tri lepe" takođe u trendingu, na devetnaestom mestu.

Inače, ove pesme pisali su Mira Mijatović i naš istaknuti kompozitor Saša Nikolić, pa tako i ne čudi što su za kratko vreme osvojile srca publike. Ispod numera na Jutjubu nižu se komentari fanova koji su oduševljeni.

 

 

- Svaka je odlična pesma koju izbaci Lukas! Nema pesme koja je loša. Svaka čast, - Aca ponovo jaše, pesma podseća na one hitove s početka 2000-ih, - Hvala Aco što u doba korone izbacuješ vise pesama nego ikad. Ceo album i nekoliko singlova i to sve jako dobro. Stvarno si pokazao ko voli svoju publiku i ne gleda samo zaradu - neki su od komentara.

 

 

Aca Lukas ove godine izdao je dva albuma, što je prava retkost za našu scenu, tačnije ostatak drugog albuma nas kroz singlove očekuje narednih dana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike