Ražnatovićeva i Kuljić broje sitno do petogodišnjice! Svi se pitaju kad će svadba: Pevačica još odavno sve smislila!

26.12.2021

19:40

0

Iako često naglašava da o takvim stvarima i ne razmišlja, onda kada se dogode - dočekaće ih spremna

Ražnatovićeva i Kuljić broje sitno do petogodišnjice! Svi se pitaju kad će svadba: Pevačica još odavno sve smislila!
Copyright Anastasija Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić će u januaru iduće godine proslaviti petogodišnjicu ljubavi. Trenutno, zajednički život im sasvim prija, a o idućem koraku u vezi i ne razmišljaju, iako je to jedno od najčešćih pitanja koje javnost pevačici postavlja.

Ipak, u velikoj ispovesti u „Premijeri - Vikend specijalu", priznala je da je kao mlađa svoj najromatničniji dan osmislila gotovo do najsitnijih detalja, tako da jedno je sigurno - svadbena zvona će dočekati spremna.

- Pet godina će nam biti u januaru, to je prilično dugo - prokomentarisala je Anastasija, koja sa izabranikom i nema neke nesuglasice. 

- Iskreno da kažem, jako se slabo svađamo, dosta se poklapamo po svemu, zato se tako dobro i slažemo. Kada se posvađamo, to su uglavnom neke sitnice, ništa veliko, kao i većina parova, to je sve sastavno jedne veze. Ne žurim uopšte da se udam, mlada sam, imam 23 godine... - objašnjava ona.

- Ako se desi, super. Zamišljala sam kakvu ću haljinu nositi, ko će mi biti kuma, muž... Stalno sam kao mala živela u nekom svetu mašte, sve imam već u svojoj glavi, ali kad bude, biće. Ne žurimo ni on, ni ja - naglasila je zatim.

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike