Odrekle se zarade! „Hurricane” donirale 2.000.000 fondaciji Novaka Đokovića

26.12.2021

12:15

0

Ksenija, Ivana i Sanja su odlučile da novac koji su zaradile od pregleda na Jutjubu za pesme "Foliro" i "Tuturutu" poklone onima kojima je to potrebno

Odrekle se zarade! „Hurricane” donirale 2.000.000 fondaciji Novaka Đokovića
Hurricane (5) - Copyright 24sedam/N.V.

Članice grupe „Hurricane”, pevačice Ksenija KneževićIvana Nikolić i Sanja Vučić odlučile su da novac zarađen od pesama poklone Fondaciji „Novak Đoković”. U pitanju je suma od 2.000.000 dinara i sve će ići u humanitarne svrhe. 

- Donirali smo 2.000.000 dinara Noletovoj fondaciji! Odlučile smo da novac koji smo zaradile od pregleda na Jutjubu za pesme „Foliro” i „Tuturutu” ne uzmemo za sebe, već da poklonimo onome kome je zaista potrebno. Dopada nam se kako funkcioniše fondacija našeg slavnog tenisera, pa smo iz tog razloga odlučile da baš njemu damo novac, koji će on proslediti dalje - rekla je Ksenija.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pevačice pošuju Novakov rad i predanost kako sportu, porodici, a tako i humanitarnom radu.

- Novak je pravi car, uvek navijam za njega. Sviđa mi se i to što su on i njegova supruga Jelena veoma posvećeni humanitarnom radu - dodala je Ivana.

Podsetimo, Sanja je rešila da na još jedan, za mnoge neobičan način, pokaže svoju humanost. Ona je dala na licitaciju brijač koji je koristila, a zarađeni novac ide u humanitarne svrhe.

- Morala sam da obrijem leđa pre tetoviranja. Brijač smo slikali i stavili na licitaciju, a kupac će imati priliku da me upozna i ode sa mnom na piće. Pare idu u dobrotvorne svrhe, zasad je najveća licitacija 40.000 dinara - rekla je Sanja za domaće medije.

24sedam/N.V.
 

On su se osvrnule i na navode da su im honorari za nastupe mali, što navodno dovodi do toga da je grupa pred raspadom.

- Laž je da pevamo za 300 evra i da zbog toga napuštam grupu. Raspadamo se, ali od posla - bila je jasna Ksenija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike