Marina Gagić profitirala od raskida sa Darkom Lazićem: Postala popularna na mrežama, evo koliko zarađuje od reklama!

01.12.2021

10:39

1

Cifra koju dobije ide i do nekoliko hiljada evra mesečno

Marina Gagić profitirala od raskida sa Darkom Lazićem: Postala popularna na mrežama, evo koliko zarađuje od reklama!
gagic lazic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Gagić, nekadašnja verenica Darka Lazića, profitirala je od raskida sa pevačem! Kako se navodi, ona je počela i te kako da zarađuje od reklama na društvenim mrežama, a cifre na mesečnom nivou iznose i do nekoliko hiljada evra.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Još dok je bila u braku sa Darkom, Marina je počela da stiče popularnost i reklamira određene brendove na društvenim mrežama. Otkako više nije sa Darkom, broj pratilaca je počeo da joj skače na Instagramu, pojavljivala se na televiziji, te je tako postala interesantna mnogima koji su joj ponudili saradnju.

Marina, koja sada živi u naselju Pećinci, reklamira kako garderobu, tako i proizvode za negu i lepotu, ali i restorane i smeštajne kapacitete van Beograda, a nedavno se u medijima šuškalo da cifra koju mesečno zarađuje iznosi oko 3.000 evra, piše Blic. Kako se pisalo, Marina neke objave deli na Instagram storiju i to naplaćuje oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju, i do 1.000 evra.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Darko Lazić je izjavio kako za ćerku Lorenu daje alimentaciju u iznosu od 50.000 dinara jer ona živi u gradu, gde je život skuplji, dok za sina daje 25.000 jer je na selu, pa mu ne treba mnogo. 

ATA Images/Antonio Ahel
 

Mnogi su se pitali i od čega Marina živi otkako nije sa Darkom, a sada je svima dat odgovor na pitanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike