„Bilo, ne ponovilo se!" Neda Ukraden zbog ovoga jedva čeka da isprati 2021: Otkrila čemu se sad nada!

25.12.2021

18:14

0

Pevačica naglašava da je žena koja čvrsto, sa obe noge stoji na zemlji

„Bilo, ne ponovilo se!" Neda Ukraden zbog ovoga jedva čeka da isprati 2021: Otkrila čemu se sad nada!
Neda Ukraden - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Neda Ukraden se i te kako raduje predstojećim praznicima. Godinu na izmaku jedva čeka da isprati, pa zakorači u novu i, nada se, mnogo lepšu.

- Godinu 2021. bih najradije zaboravila i poželela da što pre prođe i da kažem bilo, ne ponovilo se - počela je Neda u razgovoru s medijima, pa otkrila svoje želje.

Šta bih više?

- Ja sam neko ko je vrlo srećan sa svime što ima i poseduje, na kraju krajeva što mi je Bog dao, kao šti su divna porodica, divna karijera. Ja ne znam šta bi čovek više poželeo od toga, može samo da bude neskroman i da lupeta nešto. Kao što znate, ja sam osoba koja je na zemlji, koja čvrsto stoji i hoda kroz život sve te decenije - istakla je zatim za „Grand onlajn", objasnivši koliko mašta o tome da nema pandemije. 

- Želim samo da mi bude porodica srećna i zdrava, da budemo zajedno u neko boljem okruženju i raspoloženju, da i kod nas i u svetu prestane pandemija i ograničenja, da više putujemo, da više pevamo i da se družimo, jednostavno da se radujemo životu kako smo i navikli - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike