Ceca ostala bez 80.000 evra! Čoli i Merlinu takođe otkazani novogodišnji nastupi

22.12.2021

12:32

3

Pevačica je bila u pregovorima da 31. decembra peva u Tivtu

Ceca ostala bez 80.000 evra! Čoli i Merlinu takođe otkazani novogodišnji nastupi
grand_ng_21122021_0264 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mere u borbi protiv koronavirusa u Crnoj Gori su pooštrene, a to se odmah odrazilo i na muzičke zvezde - Cecu Ražnatović, Zdravka Čolića i Dina Merlina. Njih troje trebalo je da nastupaju u novogodišnjoj noći na tamošnjim trgovima, ali su ugovorene tezge otkazane u poslednji čas. 

Kako smo saznali, Ceca je bila na korak na zakaže nastup u Tivtu, tako da do finalnog dogovora  zapravo nije ni došlo, dok su Čoliću i Merlinu otkazani nastupi u Kotoru, odnosno na trgu u Baru.

Zdravko Čolić ATAImages/Antonio Ahel
 

To znači da će ove velike balkanske zvezde za doček biti kod kuće, pa tako i Ceca koja će najverovatnije uživati u novogodišnjoj noći sa dečkom Bogdanom Srejovićem. Izvor blizak pevačici potvrdio nam je da Ražnatovićka 99 odsto neće nigde nastupiti 31. decembra, jer je kratak vremenski period kako bi se ušlo u pregovore za drugi nastup.

Dino Merlin ATAImages
 

Izvor blizak Ceci rekao je za 24sedam da će pevačica ostati bez ogromne sume novca. Najpopularnija pevačica, dodaje naš sagovornik, biće kratka za čak 80.000 evra, koliko je trebalo da bude njen novogodišnji honorar.

Podsetimo, Ministarstvo zdravlja Crne Gore nije odobrilo javna okupljanja na otvorenom, što je pored fanova razočaralo i naše najveće zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike