Ti nisi zaslužila decu! Tanja Savić o optužbama Australijanke srpskog porekla: Ona je psihopata

02.06.2021

21:02

0

Autor: D. Božović

Anastasija King je ispričala da je imala dobru nameru da pomogne pevačici da povrati sinove, ali njihova komunikacija je krenula u pogrešnom smeru

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić mesecima živi u agoniji kada će uspeti da povrati sinove koje je u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević, bez kako kaže, njenog znanja.

Anastasija King, žena sprskog porekla koja živi i radi u Australiji ispričala da je na sve načine pokušavala da pomogne Savićevoj, a prema njenim rečima pevačica ju blokirala i iskoristila. Međutim, povodom ove izjave oglasila se i Tanja koja je dematnovala sve to i ispričala svoju stranu priče.

– Žena je psihopata. Blokirala sam je, videla sam da je psiho, nisam mogla da verujem sa kim imam posla. Ona je meni na kraju rekla, ti nisi zaslužila decu, da budu kod tebe. Zamislite kakav mozak neko mora da bude pa da mi takve reči izgovori. Meni to nije normalno. Svakakvi ljudi se danas pojavljuju i svašta komentarišu. Meni se na čelu vidi ko sam i šta sam, ne moram sebe da perem – ispričala je Tanja za „Blic”.

Antonio Ahel/ATAImages

Prema rečima Australijanke, nju je angažovala pevačicina sestra da joj pomogne, a onda je sve krenulo u pogrešnom smeru.

– Želela sam da pomognem iz srca, njena sestra Dragana Majkić me je zamolila. Sažalila sam se i zvala federalnu policiju u Kvinslendu, gde je ona živela, i rekli su mi da nije otmica dece jer su roditelji u bračnoj zajednici. I pored toga, želela sam da joj pomognem, delovalo mi je kao da je dobra žena, fina i kulturna. Pogrešila sam. Ona je bezobrazna, nezahvalna žena koja u sebi nema ni trunke empatije – kaže Australijanka našeg porekla za „Kurir”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti