Slavi 52. rođendan, ali to ne može da dokaže: Slađa Delibašić živi drugu mladost!

09.11.2020

13:10

0

Autor: Nevena Mijušković

Pevačica za 24sedam otkriva da uživa u ljubavi već dve godine, a zatim pomenula i bivšeg supruga Đoleta Đoganija

ATAImages/M. M.

Slađa Delibašić napunila je 52 godine, a da nije poznata ličnost, niko joj ne bi odredio tu starosnu dob. Ipak, već je stereotip pričati o njenom zategnutom i mladalačkom izgledu, a ono što ona ističe da joj je važno, jeste kako se oseća.

– Ne krijem godine, niti mi treba da budem mlađa. Važno mi je da imam dušu koja ne stari, pa se zato osećam kao da imam 25 godina – kaže Slađa za 24sedam, a zatim rekla šta je ono što je s godinama naučila.

– Postala sam pametnija, smirenija, a uvidela sam da mi je potreban mir, pa sam to i postigla – naglašava Delibašićeva. Ona je otkrila i kako je proslavila rođendan.

– Bila sam na ručku sa decom i tatom. On ima 83 godine, ali je kao zmaj – kaže denserka i dodaje da se divno provela u krugu svojih najmilijih.

View this post on Instagram

52 🎊🎉🎈

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

Pevačica je u nekoliko navrata isticala proteklih godina da joj ne treba muškarac, jer želi da uživa i organizuje vreme kako želi, s obzirom na to da se nekoliko puta razočarala. Međutim, ljubav joj se, ipak, desila i to kako bi ona rekla, “od Boga”. Objašnjava kako to da ima dečka, a da nije zaljubljena.

– Ne možemo mi da se zaljubimo u ovim godinama. Mogu da dam ljubav i da je primim, ali u ovim godinama ne mogu da se zaljubljujem. Volim da uživam u lepim momentima, da mi prija što me privlači taj muškarac… Sada su mi važni briga, strast i ljubav. Prijala mi je samoća jedno vreme, a ovo se desilo od Boga – kaže ona zagonetno, a zatim je otkrila da je svog partnera, inače nekadašnjeg školskog druga s kojim se videla i ušla u vezu nakon više decenija, upoznala i sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem. Posle mnogo godina od razvoda s njim, Slađa, Đole i Vesna se susreću ponekad na ručkovima zajedno s decom, a sada je to slučaj i sa denserkinim dečkom.

– Tu i tamo ponekad popijemo kafu nas četvoro. Ovo je stariji lik, dve godine smo već u vezi i kapiramo se dobro, tako da nema razloga da ne bude sve okej – priznala je Delibašićeva.

Pročitajte još:

Slađa Delibašić: Muka mi je od Đoganija, molim vas, ništa me ne pitajte!

Slađa Alegro odrastala u nemaštini: Dešavalo se da hleb bude star sedam dana…

 

 

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti