Slađa Delibašić: Muka mi je od Đoganija, molim vas, ništa me ne pitajte!

04.10.2020

22:35

0

Autor: Milica Gudžulić

Izvor: Premijera - Vikend specijal

Đoletova bivša žena smatra da je glupo pričati o nećemu što je prošlo, naglašavajući da sa njime više nema ništa

Slađa Delibašić Instagram screenshot

Slađa Delibašić gostujući u ,,Premijeri – Vikend specijalu” naglasila je da je bez muža ostala zato što je ona tako htela, te da joj je od Đoganija muka i da ne želi uopšte da priča o nečemu što je odavno prošlo.

– Ja samo zavodim putem kuhinje. Ostala sam bez muža zato što sam ja tako htela. Meni nije žao što sam ostavila muža, da mi je žao ne bih to uradila. Meni je Đoganija dovde, uopšte tog prezimena. Ovoliko godina koliko smo razvedeni, ja sam napravila karijeru, poslovno sam ostvarena… Muka mi je više od Đoganija, molim sve više da me ne pitaju, mi nemamo ništa. Glupo je pričati o nečemu što je prošlo – izjavila je ona pa prokomentarisala i to što se njena i Đoletova ćerka Silvija fotografisala u provokativnom maniru.

– Ja nisam u vrtiću, ja sam gazda, često sam tamo, kad dođem zna se kako treba da se ponaša, mora da bude čisto, biram vaspitačice, Silvija je direktor i vaspitač. Da li se ona slikala sa malo većim dekolteom, to je degutantno, ima mnogo više vaspitača koji se slikaju sa većim dekolteom, ali oni nisu zanimljivi nego je moje dete i dete mog bivšeg muža – ošta je bila pevačica.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti