„Ona mi je bila sve..." Najteži trenutak u životu Miljane Kulić: Tek da čujete što je dan-danas boli situacija s Bebicom! (VIDEO)

13.06.2024

12:50

0

Autor: M. G.

Turbulentnoj Nišlijki ovo je veoma teško palo

„Ona mi je bila sve..." Najteži trenutak u životu Miljane Kulić: Tek da čujete što je dan-danas boli situacija s Bebicom! (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić otvorila je dušu za crnim stolom „Zadruge 7 Elite", pa otkrila da joj je u životu najteže bilo kada je ostala bez bake Spomenke, majke njene majke Marije. Kako je objasnila, bila je veoma vezana za nju, a ona je preminula pred jedan njen rođendan.

Drhtavim glasom istakla je da ju je, pored svojih roditelja, volela najviše na svetu. Ona je, kaže, uvek govorila „da se Miljana u životu neće snaći", pa je sve što je imala bila spremna samo na njeno ime da prepiše, bez obzira i na to što Marija Kulić ima i rođenog brata.

Žao joj je, naglašava Kulićeva, što nije doživela njen uspeh.

Miljana Kulić, Printscreen Zadruga Official
 

- U životu je... Smrt moje bake. Umrla je dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, bila mi je sve u životu, dosta vremena sam provodila sa njom... - pričala je zadrugarka, koja je za zadatak onda imala da navede i najteži momenat u „Eliti".

- Nemam. Sve mi je ogavno, jadno, mučno, žalosno. Navikla sam na sve i na gore, a gore uvek postoji... To što ljudi pričaju i rade meni je smešno, uopšte nije teško. Svađe sa Zolom? Ma, jok! Više me boli što ne znam zbog čega je ovaj čovek otišao (Bebica), ne znam zbog čega me je lagao godinu i devet meseci, što me odmah nije ostavio kad je znao da volim drugog. Vređanje moje porodice koju je gledao i predstavljao kao svoju, to mi mnogo teže pada i s tim u mislima uvek živim, na ostalo sam oguglala - rekla je gotovo u dahu ona, a još detalja čeka vas na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike