Janjuševa porodica besna zbog Aneline trudnoće: "On nema srama!"

12.06.2024

20:44

0

Nisu podržali povratak u rijaliti nakon velike tragedije

Janjuševa porodica besna zbog Aneline trudnoće: "On nema srama!"
Copyright Printscreen/Zadruga

Aneli Ahmić je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju, te da će dobiti drugo dete i to sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji takođe iz prethodnog braka ima ćerku.

Uprkos tome što su saznali za radosne vesti, njih dvoje se svakodnevno svađaju, te je ona čak istakla i da nije sigurna u to da će njihova veza opstati.

Tim povodom se oglasila i njegova porodica, koja je istakla da ne podržavaju njegovo ovogodišnje učešće nakon velike tragedije koja im se dogodila prošle godine, kada je Janjušev mlađi brat sebi oduzeo život.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

- Šta pričate to, ja o tome pojma nemam? Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam "Elitu", ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro. Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno - izjavila je Janjuševa baba, Punimirka za "Blic". 

Podsetimo, Aneli je očajna zbog svakodnevnih svađa, te je više puta u poslednjih nekoliko dana istakla da ne želi da zadrži bebu.

- Evo, odlučila sam, očistiću se. Ujutru ću da kažem to i, to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam... Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto... Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - govorila je glasno Aneli za crnim stolom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike