"Non-stop razmišljam, Janjuš nije dobar čovek": Aneli Ahmić ne zna da li će zadržati bebu

10.06.2024

10:13

0

Autor: M. J.

Maja Marinković je svakodnevno upozorava

"Non-stop razmišljam, Janjuš nije dobar čovek": Aneli Ahmić ne zna da li će zadržati bebu
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen Zadruga Official

Aneli Ahmić nedavno je saznala da je u drugom stanju, a i povrh toga, njen partner Marko Janjušević Janjuš ne prestaje sa svakodnevnim trzavicama i svađama.

- Mislim da ne može ništa da se promeni, saznali smo za bebu, pa se ništa nije promenilo. On se, po meni ne menja, sve u suštini lažem ja sebe, možda i on sebe, ne znam. Ja smatram da ništa loše ne radim - rekla je Aneli, kojoj Marko upućuje teške uvrede i pred drugim takmičarima.

- Njemu nije bilo dobro juče kada sam krenula da nominujem, počeo je da dobacuje, a pre toga je sve bilo normalno. Počeo je da vređa i svašta da govori. Rekao je: "Je**ću ti ja majku, krv ćeš ovde prop**šati", Lakić mi je rekao da ću kao kada vidim probleme, da krv i to...Loše je i to. Ja sam to shvatila u tom momentu kao da će mi on je**ti mater...Njemu je tovarenje na kičmu je da te vređa, to je ono čega se ja plašim. Ne mogu da budem otvorena, koliko mogu s Drvetom na primer, ali kada meni dođe Darko i postavi mi pitanje. Ja sada razmišljam kako će meni neko da postavi pitanje, a onda će on da skoči na mene. Meni te njegove reakcije jako smetaju - rekla je ona.

Printscreen/YouTube/Pink.rs
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Kao što je i poznato, u Beloj kući je i Maja Marinković, bivša Janjuševa devojka, koja je svojevremeno abortirala njihovu bebu.

- Ona je meni nekoliko puta pokazivala da laže, možda čak i pre tri dana, govori mi da je lud. Kao da me upozorava, govorila mi je kao da je sve isto kao sa njom radio...Naravno da se ja plašim, ne plašim se generalno, ne znam šta mene više može pogoditi u životu. Ne mogu ja da završim kao Maja što ja ne odlučim sama, ali znam da će se desiti kad-tad da ću ostati sama - rekla je Aneli.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Koliko je povređena njegovim ponašanjem, govori i činjenica da razmišlja da li uopšte da zadrži trudnoću.

- Non-stop razmišljam, kalkulišem...Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi, kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donela kao odluku...On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide, vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom detetu, mislim da Janjuš nije dobar čovek generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac - rekla je Ahmićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike