Oglasio se Janjuš o Anelinoj trudnoći: Pomenuo bivšu suprugu, a planove sa Ahmićevom hoće da menja!

06.06.2024

11:03

0

Autor: N. M.

Veoma je uznemiren zbog ćerke Krune

Oglasio se Janjuš o Anelinoj trudnoći: Pomenuo bivšu suprugu, a planove sa Ahmićevom hoće da menja!
Ilustracija - Copyright YouTube/Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš postaće roditelji, a o trudnoći rijaliti učesnice i dalje se priča. Međutim, sada se oglasio i budući otac, pa je priznao i šta misli o svom burnom ponašanju kada je saznao za bebu.

On je u emisiji "Pitanja gledalaca" odgovorio na zašto nije pokazao sreću kada po saznanju da  će postati tata.

- Slažem se da nisam, imam više razloga. Prvi razlog je što smo imali baš tešku svađu taj dan, drugi je jer sam bio u šoku. Nisam očekivao da će uopšte biti trudna, ali i dok smo išli ka tamo ja sam nju vređao i to me boli. Kada smo došli ovde bili smo u šoku isto. Postali smo svesniji, ali možda ćemo tek postati svesni kada izađemo napolje. Moramo i da vidimo sa našim porodicama, razmišljamo i o našoj deci. Tek što smo čuli i što nam se desilo, tek će nam se pravo dogoditi kada izađemo odavde - smatra on, pa se nadovezala i Aneli:

Printscreen Zadruga Official
Aneli Ahmić i Marko Janjušević

- Pitala sam ga ja. Nije pokazao da je srećan, ali stvarno smo imali tu svađu ceo dan i u hotelu je baš bio brutalan i odvratan. Tako da sada može da mu kaže ko hoće. Sutradan sam videla da mu je drago i pričali smo, ali vidim da mu nije svejedno zbog Krune - rekla je Aneli.

Voleo bi da se svi slažu

Janjuš je poručio da ne bi voleo da novonastala dešavanja utiču na njegov odnos sa naslednicom, pa istakao i šta ga boli.

- Ja razmišljam zato što ona zna da mi je samo ona centar sveta i zato me brine da ne bude tužna ili ljubomorna. Kad bih ja znao da ćemo sutra sesti svi zajedno i šetati, meni će biti lakše. Ona je jako pametna i mora shvatiti šta se desilo, verujem da će Ena njoj objasniti, koliko god ona nije za naš odnos, ona nikada nije rekla Kruni ništa ružno za mene. Nadam se da će joj Ena reći da će nju tata voleti uvek kao i do sad i da je ona tati nešto najdraže što postoji. Ona ima drugaricu koja ima polu brata i polu sestru i možda će uz to njihovo druženje biti svesnija nekih stvari, ali voleo bih da to sve bude kako treba - kazao je Marko dodajući da bi tada bio baš srećan.

Budućnost sa Aneli

On je priznao da mu treba odmor od "Elite".

Printscreen/Instagram
Ena i Marko Janjušević

- Moji planovi sa Aneli se menjaju totalno, moramo izaći napolje i staviti sve na papir. Ona ima dete, ja imam dete i čekamo naše dete. Moramo da vidimo gde ćemo i kako ćemo, sve mora da se isplanira. Ovo menja kompletno naše planove. Nama prvenstveno treba odmor, ona mora da shvati da ja u Beogradu moram da živim. Ja ne bih mogao da živim sa drugom decom, a da nisam svaki dan sa svojom Krunom - zaključio je Janjuš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike